Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Ρισβάνη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά»
| 2018-06-15 17:04:00

Ατάκα Ρισβάνη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά»

Sportdog Team
Ατάκα Ρισβάνη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά»

Ο Έλληνας αμυντικός πήρε θέση για την παραμονή του στον Ατρόμητο.

Για τη χαρά του για το γεγονός πως θα παραμείνει παίκτης του Ατρομήτου για τις επόμενες τρεις σεζόν και θα αγωνιστεί με το σύλλογο του Περιστερίου στο Europa League μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Σπύρος Ρισβάνης.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έπλεξε το εγκώμιο του Νταμίρ Κάναντι για την φετινή πορεία των Περιστεριωτών, ενώ δήλωσε πανευτυχής για την κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Ατρόμητο για τρεις ακόμα σεζόν. Η ομάδα αυτή με βοήθησε στην εξέλιξη μου ως παίκτη και θεωρώ πως και εγώ πως βοήθησα όσο μπορούσα».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι ένας προπονητής που το θέλει πολύ και ζει για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθεί από κοντά και τις άλλες ομάδες όσο μπορεί και έχει χρόνο. Του βγήκε φέτος και κάναμε αυτή την πορεία».

Για το Europa League: «Θα κοιτάξουμε φυσικά την Ευρώπη, ενώ θέλουμε να πάμε υψηλότερα στο Κύπελλο. Το σημαντικό είναι να είμαστε όπως πέρυσι οικογένεια και θα πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Ξέρω ότι δεν με υπολογίζει ο Ολυμπιακός και αυτό είναι δεκτό. Κοιτάω τη συνέχεια και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».

Για την κλήση του στην εθνική Ελλάδος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου και το ότι αυτό ήρθε ενώ αγωνιζόμουν στον Ατρόμητο. Είναι πολύ σημαντικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags