Facebook Pixel «Μπαμ» για τον Παϊρόζ από… Γιαννακόπουλο - «Αποκάλυψη» που ταράζει τα νερά
| 2018-06-15 15:46:00

«Μπαμ» για τον Παϊρόζ από… Γιαννακόπουλο - «Αποκάλυψη» που ταράζει τα νερά - Ποιος παίρνει την ΠΑΕ;

του Νίκου Στεργίου
«Μπαμ» για τον Παϊρόζ από… Γιαννακόπουλο - «Αποκάλυψη» που ταράζει τα νερά - Ποιος παίρνει την ΠΑΕ;

Άναψε φωτιές άνθρωπος του Δημήτρη και κανείς δεν πήρε χαμπάρι!

«Ρουκέτες» εξαπέλυσε χθες ο Παναγιώτης Μπόμης, νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην «πράσινη» ΠΑΕ και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
 
Οι περισσότεροι στάθηκαν στη μομφή για τις προηγούμενες διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος από το 1979 μέχρι σήμερα, όπου στην ουσία αμφισβήτησε ευθέως κατά πόσο λειτουργούσαν νόμιμα στη σχέση τους με τον Ερασιτέχνη, ωστόσο ο Παναγιώτης Μπόμπης είπε και κάτι ακόμα που πέρασε στα «ψιλά» και ίσως «μαρτυράει» σημαντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.
 
Ο στενός συνεργάτης του ηγέτη του μπασκετικού συλλόγου αποφάσισε να αναφερθεί στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, υπονοώντας κατά κάποιο τρόπο ότι μπορεί να είναι «μπροστινός», με τη φοβερή ατάκα του «μήπως εκπροσωπεί την ΠΑΕ». Προφανώς ο Παναγιώτης Μπόμπης δεν εννοούσε τη νυν διοίκηση του Τριφυλλιού και τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά τη «νέα τάξη» που έρχεται να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται, επομένως, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να έχει συλλέξει ήδη τις πληροφορίες της σχετικά με την «επόμενη μέρα» στην ΠΑΕ, την οποία μένει να δούμε αν σχεδιάζεται αποκλειστικά από τον Ταϊλανδό επενδυτή, ή αν κάποιος άλλος, πιο ισχυρός, «κρύβεται» από πίσω του.

Το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ, άλλωστε, θέλει να γνωρίζει με ποιους θα έχει να κάνει στο μέλλον, όχι μόνο λόγω Ερασιτέχνη, αλλά και εξαιτίας του… «Athens Αlive». Είναι επόμενο, δηλαδή, να επιζητά τη συνεργασία με τους νέους επενδυτές, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί το μεγάλο εγχείρημα με την επένδυση στο ΟΑΚΑ, όπου ως γνωστόν προβλέπει και την κατασκευή νέου, υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου.
 
Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η επιδίωξή του είναι όλα τα τμήματα του συλλόγου να στεγαστούν στο ίδιο χώρο, στο χώρο του ΟΑΚΑ, ενώ το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι η πλευρά του ηγέτη της μπασκετικής ομάδας ήταν ενήμερη από τον περασμένο Φεβρουάριο για το «μπάσιμο» του Ταϊλανδού στην ΠΑΕ.
 
Μένει να διαπιστώσουμε, λοιπόν, αν όντως ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ εκπροσωπεί στην πραγματικότητα κάποιον άλλον και ποιος είναι αυτός που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι ο Ταϊλανδός παίζει τον ρόλο του διαμεσολαβητή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags