Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο - Ο Ρονάλντο έχει ξαναβάλει την… ίδια γκολάρα με φάουλ πριν δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-15 23:29:00

Αδιανόητο - Ο Ρονάλντο έχει ξαναβάλει την… ίδια γκολάρα με φάουλ πριν δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Αδιανόητο - Ο Ρονάλντο έχει ξαναβάλει την… ίδια γκολάρα με φάουλ πριν δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα γκολ, που μοιάζουν σαν... δύο σταγόνες νερό!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρέλανε για ακόμα μια φορά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά του στη ματσάρα Πορτογαλία – Ισπανία.

Εκτός του ότι σκόραρε και τα τρία γκολ της ομάδας του, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ έκανε όλη την υφήλιο να… παραμιλά για την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, με την οποία «έγραψε» το τελικό 3-3 στη σπουδαία αναμέτρηση.

Κι όμως, ο Ρονάλντο έχει πετύχει ακριβώς το ίδιο γκολ πριν από μια δεκαετία, λες και το έκανε… πρόβα για την αποψινή μεγάλη βραδιά του!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2007-08, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος είχε ξεσηκώσει το «Old Trafford» σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Πόρτσμουθ, όταν είχε πετύχει ένα φανταστικό απευθείας φάουλ.

Το θέμα είναι ότι τα δύο τέρματα μοιάζουν σαν… δύο σταγόνες νερό! Ο Ρονάλντο σούταρε από παρόμοια θέση, στην ίδια εστία, η μπάλα πήρε πανομοιότυπη τροχιά, ενώ σε αμφότερες περιπτώσεις ο τερματοφύλακας έμεινε «άγαλμα»!

Δείτε τα δύο τέρματα και θα καταλάβετε:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags