Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντική αποκάλυψη: Θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό - Ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ!
| 2018-06-16 09:38:00

Σημαντική αποκάλυψη: Θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό - Ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ!

Sportdog Team
Σημαντική αποκάλυψη: Θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό - Ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ!

Θα κάνουν κίνηση - ματ οι Δώνης, Νταμπίζας.

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχίσει και του χρόνου ο Άντονι Μουνιέ, όπως τουλάχιστον είπε στον ΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μετέφερε την πληροφορία ότι ο Γάλλος είναι θετικός στο να παραμείνει στον Παναθηναϊκός ακόμα και με μειωμένες αποδοχές, αρκεί να του επεκταθεί το συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές έχουν συναντηθεί, ήδη, δύο φορές και αναμένεται και τρίτη, με το κλίμα να είναι πολύ καλό, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο Μουνιέ είχε δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στη χώρα μας.

«Δεν έχω σκοπό να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Είναι το μέρος που προσωπικά ένιωσα καλύτερα από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα με κοινό που είναι πάντα εκεί. Ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σε λίγες εβδομάδες και με την είσοδο του νέου επενδυτή και την εισροή χρημάτων θα δούμε τι θα γίνει…», είχε δηλώσει στην Equipe.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags