Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφή έκπληξη από τον Ολυμπιακό! Τον θέλει ο Μαρτίνς, ποιο το μεγάλο πρόβλημα
| 2018-06-16 20:00:00

Μεταγραφή έκπληξη από τον Ολυμπιακό! Τον θέλει ο Μαρτίνς, ποιο το μεγάλο πρόβλημα

Sportdog Team
Μεταγραφή έκπληξη από τον Ολυμπιακό! Τον θέλει ο Μαρτίνς, ποιο το μεγάλο πρόβλημα

Αποκάλυψη για τους Πειραιώτες από την «As».

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο γκολκίπερ της Λεγανές, Ιβάν Κουέγιαρ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As».

Ο 34χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι σε 35 παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Πηγές από την ελληνική ομάδα επιβεβαιώνουν μια πρώτη επαφή, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η απόφαση για το αν θα κατατεθεί πρόταση στην ισπανική ομάδα, θα παρθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να γίνει μια τέτοια προσθήκη, καθώς θεωρεί ότι ένας παίκτης με την εμπειρία του Κουέγιαρ θα φέρει σταθερότητα σε μια θέση-κλειδί, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Κουέγιαρ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Πειραιώτες, ο οποίος ήδη έχει… τσακωθεί με την διοίκηση των Ισπανών για την προηγούμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας κατηγόρησαν τον Χεσούς Μέσας ότι δεν λειτούργησε σωστά στις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του συμβολαίου του Γκερέρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα έκανε λόγο για ψευδείς κατηγορίες και προσπάθεια να αμαυρωθεί η εικόνα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags