Facebook Pixel Sportdog.gr | Για απειλές και εκβιαστικές τακτικές καταγγέλλει η λίγκα τον ΠΣΑΠ!
| 2018-06-17 09:01:00

Για απειλές και εκβιαστικές τακτικές καταγγέλλει η λίγκα τον ΠΣΑΠ!

Sportdog Team
Για απειλές και εκβιαστικές τακτικές καταγγέλλει η λίγκα τον ΠΣΑΠ!

Αποκάλυψη του Άρη Ασβεστά!

Επίσημο έγγραφο της Super League προς την ΕΠΟ, στο οποίο γίνεται λόγος για εκβιαστικές τακτικές, απειλές και άγονες συνδικαλιστικές λογικές από την πλευρά του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το SDNA.

Ένα έγγραφο που μαρτυρά την μεγάλη κόντρα και τις κάκιστες σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μεταξύ του συνεταιρισμού των ΠΑΕ και του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών!

Ειδικότερα, με το έγγραφο που απέστειλε στις 13 Ιουνίου η Super League προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και την Επιτροπή Κανονισμών της ομοσπονδίας, επικαλείται έμμεσες απειλές του ΠΣΑΠ ώστε να μην γίνουν τροποποιήσεις στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.

Η λίγκα ενημερώνει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ότι στις 5 Ιουνίου στα γραφεία του ΠΣΑΠ έγινε συνάντηση στην οποία συμμετείχε το προεδρείο του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Στράτος, ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο νομικός σύμβουλος του συνεταιρισμού, Γιάννης Οικονομάκης και ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, με τον ΠΣΑΠ να τους λέει ότι δεν δέχονται καμία από τις προτάσεις της Super League, ούτε καν αυτές που επιβάλλει η FIFA!

Καταγγέλλεται μια «πάγια και μόνιμη αρνητική στάση του ΠΣΑΠ, χωρίς καμία διάθεση διαλόγου, θεωρώντας αβάσιμα ότι για να τροποποιηθεί ο Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών χρειάζεται έγγραφη συμφωνία του ΠΣΑΠ με τις λίγκες».

Παράλληλα, η λίγκα καταγγέλλει ότι το προεδρείο του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών τους είπε ότι… πρέπει να «πάρουν» κάτι για να συμφωνήσουν με τις αλλαγές στους Κανονισμούς.

Η Super League διερωτάται: Από πού προκύπτει η θέση του ΠΣΑΠ ότι δήθεν η ΕΠΟ δεν δύναται να τροποποιεί τους κανονισμούς χωρίς την σύμφωνη γνώμη του και παράλληλα σημειώνει ότι «δεν μπορεί να γίνει συζήτηση σε περιβάλλον απειλών ή λογικών ανταλλαγής παροχών»!

Τέλος, η λίγκα καλεί την ΕΠΟ να ολοκληρώσει άμεσα την επεξεργασία των Κανονισμών και να ενσωματώσει τις προτάσεις της για τροποποιήσεις, χωρίς να υποκύψει «σε κανενός είδους απειλή ή άγονη συνδικαλιστική λογική που πεισματικά αρνείται ακόμη και αυτή την εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκώς κρατούντα».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της Super League προς την ΕΠΟ με θέμα την κόντρα που έχει ξεσπάσει με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags