Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό! Στην Ισπανία δίνει το Μουντιάλ η...
| 2018-06-17 10:20:00

Φοβερό! Στην Ισπανία δίνει το Μουντιάλ η...

Sportdog Team
Φοβερό! Στην Ισπανία δίνει το Μουντιάλ η...

Πρέπει να το διαβάσεις!

ια ομάδα ακαδημαϊκών από τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά ιδρύματα, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου και το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, η οποία έχει συνεργαστεί για να δημιουργήσει μια νέα τεχνητή νοημοσύνη, αποφάσισε να... τεστάρει τις ικανότητές της, επιχειρώντας να προβλέψει τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όπως διαβάζουμε στο sdna.gr.

Χρησιμοποιώντας στατιστικά από όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις αλλά και πολλές άλλες μεταβλητές όπως π.χ. το πόσοι ποδοσφαιριστές έχουν εμπειρία από το ανώτερο επίπεδο του ποδοσφαίρου και σε ποιες θέσεις αγωνίζονται ή ακόμη και την εθνικότητα του προπονητή, η τεχνητή νοημοσύνη ακολούθως «έτρεξε» 100.000 διαφορετικές προσομοιώσεις του Μουντιάλ.

Ένα από τα πιο συχνά αποτελέσματα που «βγήκαν» έδειξαν ότι η Γερμανία πιθανότατα θα αποκλειστεί από άλλη δυνατή ομάδα νωρίς στη διοργάνωση, πιθανότατα στη φάση των «16», αλλά αν περάσει στους «8» είναι και η πιθανότερη νικήτρια. Από εκεί και πέρα, αν επιβεβαιωθεί ότι οι Γερμανοί θα μείνουν νωρίς εκτός παιχνιδιού, η ομάδα που η γερμανο-βελγική τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η Ισπανία!

Αντιθέτως, τα νέα δεν είναι αντίστοιχα καλά για Σαουδική Αραβία, Ιράν και Ιαπωνία αφού οι πιθανότητές τους μετά από... 100.000 Μουντιάλ, έμειναν στο 0,0%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags