Facebook Pixel Sportdog.gr | Bόμβα Παϊρόζ «σκοτώνει» τον Παναθηναϊκό – Φωτιά οι φήμες ότι είναι «μπροστινός»
| 2018-06-17 16:58:00

Bόμβα Παϊρόζ «σκοτώνει» τον Παναθηναϊκό – Φωτιά οι φήμες ότι είναι «μπροστινός»

του Νίκου Στεργίου
Bόμβα Παϊρόζ «σκοτώνει» τον Παναθηναϊκό – Φωτιά οι φήμες ότι είναι «μπροστινός»

Ποιος είναι και τι επιδιώκει τελικά; Ποια η θέση του Δημήτρη;

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Παναθηναϊκό, καθώς φούντωσαν οι φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα περί εμπλοκής στην υπόθεση της αλλαγής ιδιοκτησίας, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, υπάρχει δυσαρέσκεια από τους νέους επενδυτές για τις τελευταίες εξελίξεις, που δεν σχετίζονται άμεσα με το Τριφύλλι, ωστόσο επηρεάζουν το μέλλον του συλλόγου σε τεράστιο βαθμό.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «Pan Asia» εμφανίζονται ενοχλημένοι με την διοίκηση, που βοήθησε ώστε να έρθουν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρούν ότι δεν τους βοηθάει να… τρέξουν τις άλλες δουλειές τους στην χώρα εκτός ποδοσφαίρου και παράλληλα ισχυρίζονται πως δεν τηρεί τις αρχικές της δεσμεύσεις για το «Real Estate».

Άλλωστε, από την πρώτη μέρα που ο Πιεμπονγκσάντ ήρθε στην Ελλάδα, ήταν γνωστό πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, δεν θέλουν να ασχοληθούν μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν σκοπό να αναπτύξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αν μάλιστα δεν προχωρήσουν άμεσα τα συγκεκριμένα πλάνα τους, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει… χοντρό κόλλημα με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, δεν αποκλείεται όλες αυτές οι διαρροές και τα δημοσιεύματα, να είναι απλά ένας τρόπος για να πιέσουν την κυβέρνηση ή μία… δεύτερη ευκαιρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να μπει στην ΠΑΕ.

Το «αφεντικό» της πράσινης ΚΑΕ και πρόεδρος πλέον του Ερασιτέχνη, δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό ήδη να βρίσκεται συζητήσεις είτε ο ίδιος είτε οι συνεργάτες του από το «Athens Alive», ώστε να μπουν μαζί στην ΠΑΕ με την «Pan Asia» ή και μόνοι τους, αν υπάρξει τόσο μεγάλο κόλλημα με τον Ταϊλανδό!

Η εβδομάδα που ακολουθεί, θα είναι εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων και είναι πολύ πιθανό να μάθουμε ποιος είναι… μπροστινός, ποιος θέλει το Τριφύλλι για άλλες δουλειές και ποιος είναι έτοιμος να ρίξει εκατομμύρια για να τον σώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags