Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποστολή εξετελέσθη για Βράνιες – Το μεγάλο κόλπο του Τίγρη, από ποιον παίρνει ρεβάνς!
| 2018-06-17 18:30:00

Αποστολή εξετελέσθη για Βράνιες – Το μεγάλο κόλπο του Τίγρη, από ποιον παίρνει ρεβάνς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποστολή εξετελέσθη για Βράνιες – Το μεγάλο κόλπο του Τίγρη, από ποιον παίρνει ρεβάνς!

Όλα στην τελική ευθεία. Διαβάστε τι θα γράψουν όλοι… αύριο.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πώληση του Βράνιες στην Άντερλεχτ, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει… φορτσάρει και δείχνει αποφασισμένη να κάνει δικό της τον παίκτη, δίνοντας τελικά τα χρήματα που ζητάει η ΑΕΚ.

Οι Βέλγοι, που είχαν ασχοληθεί με τον Βόσνιο και τον περασμένο Γενάρη, επέστρεψαν στις αρχές καλοκαιριού με πρόταση κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο μετά από τις διαδοχικές αρνήσεις της Ένωσης, φαίνεται πως θα κλείσουν τελικά τη μεταγραφή με ένα ποσό που θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (ταβάνι τα 3.2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς πρόκειται για μία δικαίωση και μία… προσωπική ρεβάνς του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν έκανε πέρυσι το χατίρι στον Βράνιες, όταν ήθελε να φύγει κάνοντας άνω-κάτω την ομάδα και τελικά τον πουλάει λίγους μήνες αργότερα, με την τιμή που ο ίδιος έχει βάλει στο τραπέζι εξ αρχής και σε μία χρονική περίοδο, που η αποχώρησή του δεν θα προκαλέσει «ζημιά» στην Ένωση.

Όσον φορά τον αντικαταστάτη του, ήδη έχει γραφτεί το όνομα του Κοσάνοβιτς, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Κιτρινόμαυρων. Η ΑΕΚ τόσο για την άμυνα όσο και για τις δύο μεταγραφές που ψάχνει μπροστά, εξτρέμ και επιθετικό, έχει άλλους στόχους, οι οποίοι δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τρέχουν συγκεκριμένες υποθέσεις και τις δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags