18/06/18 - 10:58

Χαμός με Παϊρόζ, τα τινάζει όλα στον αέρα; - «Απάντηση»-κόλαση από τον Ταϊλανδό - Έρχεται και…

Φούντωσαν οι φήμες, παίρνει η μπάλα και τους Νταμπίζα-Δώνη;  

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με Παϊρόζ, τα τινάζει όλα στον αέρα; - «Απάντηση»-κόλαση από τον Ταϊλανδό - Έρχεται και…
19.403views 0shares

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής στο deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, η συμφωνία του Ταϊλανδού με τον Παναθηναϊκό κινδυνεύει  να τιναχθεί στον αέρα, λόγω του ότι δεν προχωρούν οι άλλες επενδύσεις που φέρεται να έχει προγραμματίσει ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» με την ελληνική κυβέρνηση.
 
Κάτι τέτοιο, πάντως, η πλευρά του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ το διαψεύδει κατηγορηματικά. Όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του Ταϊλανδού, δεν υπάρχει κανένα θέμα εμπλοκής, ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν είναι προγραμματισμένη καμία επαφή με φορείς της πολιτείας για άλλες επενδύσεις που είναι αλληλένδετες με τον Παναθηναϊκό.
 
Εξάλλου, όπως τονίζεται, ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα για να τρέξει τις συζητήσεις για την απόκτηση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ και ενδεχομένως αυτή η παρουσία του Ταϊλανδού στην Αθήνα αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο και να φανεί αν όντως οι φήμες που αναφέρουν ότι κινδυνεύει το deal με τον Παναθηναϊκό έχουν κάποια βάση.  
 
Τι συμβαίνει με Νταμπίζα και Δώνη;
 
Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης. Μπορεί να γραφόταν στα ρεπορτάζ από την περασμένη Πέμπτη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει από το εξωτερικό και θα δρομολογηθούν οι δύο προσλήψεις, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα. 
 
Όπως και να έχει, πάντως, η προσεχής άφιξη του Ταϊλανδού στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να «αποκαλύψει» ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του υποψήφιου «σωτήρα» του Παναθηναϊκού και φυσικά να τρέξει οριστικά (και επίσημα) το πλάνο με Νταμπίζα και Δώνη. Εν αναμονή... 
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ