Facebook Pixel Ο Ομάρ «φέρνει» Τοροσίδη στον Ολυμπιακό
| 2018-06-18 12:00:00

Τσουνάμι από... Ομάρ και επιστροφή-βόμβα - Παίζει και «μπαμ» από Μπάρτσα; - Όλα τούμπα για «χάμερ»

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσουνάμι από... Ομάρ και επιστροφή-βόμβα - Παίζει και «μπαμ» από Μπάρτσα; - Όλα τούμπα για «χάμερ»

Ποιον στόπερ «στέλνουν» στο λιμάνι και ποιος κάνει το κονέ;

Φούντωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο η φημολογία στον Ολυμπιακό πως γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Όντως στο λιμάνι θέλουν ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τι θα γίνει τελικά με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
 
Αν ο Νορβηγός μπακ αποχωρήσει από την ομάδα, τότε θα γίνει κίνηση για δύο παίκτες. Αν, όμως, παραμείνει, κάτι που δε μοιάζει απίθανο, με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής
 
Πάντως, αυτός δεν αναμένεται να είναι ο... Ντάγκλας Περέιρα, όπως γράφεται, καθώς ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να καλύψει το συμβόλαιό του.
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θεωρείται σχεδόν απίθανο οι Πειραιώτες να καταφέρουν να πάρουν παίκτη δανεικό από τους «μπλαουγκράνα». Η ισπανική ομάδα δε συνηθίζει να στέλνει παίκτες στην Ελλάδα για να «ψηθούν» και δεν αναμένεται να το κάνει και τώρα, ακόμα κι αν στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο... δικός μας Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν πάντα και την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη. Είναι, δηλαδή, πολύ πιθανό η μεγάλη επιστροφή να γίνει αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι κάτι που το επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Ανατροπή με Λισάντρο
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων για την περίπτωση του Λισάντρο Λόπες. Πλέον, όπως γράφεται και στην έγκυρη «Record», η οποία έχει πάντα πολύ καλή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Μπενφίκα, ο Αργεντινός στόπερ «παίζει» δυνατά για τον Ολυμπιακό.
 
Μπορεί αρχικά στο λιμάνι να μην είχαν ψηλά στη λίστα τους τον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο τώρα εξετάζουν πιο «ζεστά» την επιλογή του, προφανώς γιατί έχουν μείνει πίσω άλλοι στόχοι. Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η Μπενφίκα είναι αυτή που πρότεινε τον παίκτη στους Πειραιώτες, κάτι που στο λιμάνι ενδεχομένως θέλουν εκμεταλλευτούν, θέλοντας να διατηρήσουν τις καλές σχέσεις που έχουν με τους «αετούς».
 
Πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, δεν κρύβεται ο γνωστός μάνατζερ Ζορζ Μέντες. Μπορεί ο συγκεκριμένος ατζέντης να ελέγχει τα πάντα στην Μπενφίκα, ωστόσο συνηθίζει να δουλεύει πολύ μεγαλύτερα deals. Βέβαια, σίγουρα ο Πορτογάλος μάνατζερ έχει βοηθήσει για να γίνει το «κονέ», διαφημίζοντας τον Λισάντρο Λόπες στον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να έχει οικονομικό όφελος από την όλη ιστορία.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags