Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγριεμένος στου Ρέντη ο Μαρινάκης - «Κεραυνοί» στους παίκτες: «Θα φύγει όποιος…»
| 2018-06-18 19:35:00

Αγριεμένος στου Ρέντη ο Μαρινάκης - «Κεραυνοί» στους παίκτες: «Θα φύγει όποιος…»

Sportdog Team
Αγριεμένος στου Ρέντη ο Μαρινάκης - «Κεραυνοί» στους παίκτες: «Θα φύγει όποιος…»

Τι ζήτησε από την ομάδα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

O Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, όπου παρουσίασε το νέο προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, και τους συνεργάτες του στους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε στους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησε σκληρή δουλειά και απόλυτη πειθαρχία, ενώ τόνισε πως τη φανέλα της ομάδας θα φορούν μόνο όσοι υπερήφανοι και χαρούμενοι.

Αναλυτικά, όσα τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή την φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας!».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είπε: «Εμείς κύριε πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με την δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags