Facebook Pixel Έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή ο Πιεμπονγκσάντ
| 2018-06-18 20:21:00

Απίστευτα πράγματα: Άλλα λέει ο Παναθηναϊκός, άλλα ο Παϊρόζ - Αυτές είναι οι εξελίξεις

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράγματα: Άλλα λέει ο Παναθηναϊκός, άλλα ο Παϊρόζ - Αυτές είναι οι εξελίξεις

Τι θα συμβεί και πότε με τον Ταϊλανδό στον ΠΑΟ.

Το θέμα της μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην «PanAsia» βρίσκεται στην τελική ευθεία, ωστόσο τα σενάρια περί εμπλοκής, που προέκυψαν από σημερινά ρεπορτάζ, προβληματίζουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Η φημολογία αυτή προέρχεται από δημοσιεύματα, που υποστηρίζουν ότι η επικείμενη άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα την Παρασκευή τίθεται εν αμφιβόλω εξαιτίας του γεγονότος ότι οι συζητήσεις του Ταϊλανδού επιχειρηματία με την Κυβέρνηση για άλλες επενδύσεις που θέλει να κάνει στη χώρα μας φέρονται να έχουν «παγώσει».

Επίσης, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ θα πάρει παράταση για ακόμα μια εβδομάδα. Άλλωστε, έχει ήδη ξεπεραστεί το αρχικό deadline, που προέβλεπε την ολοκλήρωση του ελέγχου στις 15 Ιουνίου.

Πάντως, η παραπάνω φημολογία δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Πιεμπονγκσάντ, από το οποίο δεν προκύπτει τίποτα περί αναβολής στην αναμενόμενη άφιξή του.

Με βάση τα όσα βγαίνουν από την πλευρά του Ταϊλανδού, θα ταξιδέψει κανονικά την Ελλάδα την Παρασκευή (22/6) και η άφιξη του πιθανότατα θα ξεδιαλύνει τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει και το αν όντως υπάρχει εμπλοκή στο deal.

Άλλωστε, μπορεί να μην έχει «φιξαριστεί» 100% στους διοικούντες του Παναθηναϊκού η άφιξη του Πιεμπονγκσάντ την Παρασκευή, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει προκύψει κάποια πληροφορία περί διαφορετικής εξέλιξης των πραγμάτων. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κρατούν αποστάσεις και δεν επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τίποτα επίσημα.

Σε συνδυασμό δε με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του Ταϊλανδού, η πιθανότητα να αλλάξει κάτι και ο Πιεμπονγκσάντ να μην έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags