Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο μεταγραφικό «κονέ» με Ισπανία ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα έσκασε - Θα πέσει χρήμα
| 2018-06-18 21:43:00

Νέο μεταγραφικό «κονέ» με Ισπανία ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα έσκασε - Θα πέσει χρήμα

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο μεταγραφικό «κονέ» με Ισπανία ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα έσκασε - Θα πέσει χρήμα

Κίνηση με 25χρονο επιθετικό-σφαίρα.

Ο Ιούνιος φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του και στον Ολυμπιακό έχουν ανεβάσει ρυθμούς όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς θέλουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που ξεκινάει στις 25 του μήνα, να έχουν τουλάχιστον δύο – τρεις νέες μεταγραφές.

Ωστόσο, εκτός από τις προσθήκες, στο Λιμάνι ασχολούνται και με τις αποχωρήσεις, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να αδειάσει το ρόστερ, ώστε να δουλεύει με μικρό αριθμό παικτών. Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να έρθουν και προτάσεις, καθώς οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν συμβόλαια και δεν φαίνονται πρόθυμοι να τα σπάσουν και να… χαρίσουν λεφτά.

Στην λίστα πάντως των παικτών που θα αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι από το Λιμάνι είναι και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έκανε μία αρκετά καλή σεζόν στη Βαγιαδολίδ και μάλιστα το Σάββατο πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Πριμέρα.

Ο Έλληνας άσος, παρότι δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, δεν δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει αφού τα προηγούμενα χρόνια δεν πήρε ευκαιρίες και πλέον είναι ζεστός να συνεχίσει στην Βαγιαδολίδ, αφού υπάρχει μπροστά του η συμμετοχή στην Πριμέρα.

Ο Γιαννώτης πολύ σύντομα θα συναντηθεί με του «ερυθρολεύκους» και θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος, αφού ο ισπανικός σύλλογος είναι πρόθυμος να του δώσει νέο συμβόλαιο, αλλά όχι και να πληρώσει τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του sportdog.gr, οι Πειραιώτες θα κάνουν δεκτή την πρόταση του Έλληνα άσου, θα του λύσουν το συμβόλαιο και έτσι θα… γλιτώσουν και από τα χρήματα για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ωστόσο θα κρατήσουν ένα ποσοστό δικαιωμάτων του, για να μην βγουν χαμένοι σε μία μελλοντική του μεταγραφή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags