Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φλέρταρε» με το κάζο η Αγγλία – Την έσωσε ο Κέιν στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-18 22:54:00

«Φλέρταρε» με το κάζο η Αγγλία – Την έσωσε ο Κέιν στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Φλέρταρε» με το κάζο η Αγγλία – Την έσωσε ο Κέιν στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο γκολ από τον αρχηγό και νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας!

H Αγγλία τα... χρειάστηκε, αλλά κατάφερε να μπει στο Μουντιάλ με νίκη επί της Τυνησίας με 2-1 χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν στο 92'!

Τα "λιοντάρια" είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή, με τους Λίνγκαρντ και Στέρλινγκ να χάνουν απίθανες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ειδικά αυτή του Στέρλινγκ είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη του Μουντιάλ μέχρι στιγμής!

 

Ο Χάρι Κέιν έδωσε τη λύση στο 11' με κοντινό πλασέ, με την Αγγλία να εξακολουθεί να κυριαρχεί στην αναμέτρηση.


Παρ' όλα αυτά, οι Άγγλοι όχι απλά δεν καθάρισαν το παιχνίδι, αλλά έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους. Ένα ανόητο πέναλτι που έκανε ο Γουόκερ στο 36' έδωσε την ευκαιρία στον Σασί να ισοφαρίσει για την Τυνησία.


Ο Λίνγκαρντ είχε δοκάρι για την Αγγλία λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ τα "λιοντάρια" συνέχισαν να πιέζουν σε όλο το δεύτερο μέρος, δίχως όμως να βρίσκουν διαδρόμους και λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Τυνησίας.

Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις από τον συνήθη ύποπτο, Χάρι Κέιν, Ο αρχηγός της Αγγλίας εκμεταλλεύτηκε την αναμπομπούλα στην αντίπαλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 92' και έκανε το τελικό 2-1 με κοντινή κεφαλιά!

Έτσι, οι Άγγλοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου έχοντας 3 βαθμούς, όσους και το Βέλγιο, και έχουν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" την πρόκριση στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον αδύναμο Παναμά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags