Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Κουτρουμπή - Σκάει το «μπαμ» στην Ελλάδα; Λέτε;
| 2018-06-19 09:12:00

Φούντωσαν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Κουτρουμπή - Σκάει το «μπαμ» στην Ελλάδα; Λέτε;

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Κουτρουμπή - Σκάει το «μπαμ» στην Ελλάδα; Λέτε;

Αποχωρεί από το Βέλγιο και ήδη έχει κάνει τις επαφές του...

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Σταντάρ Λιέγης δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του και έτσι ο Έλληνας στόπερ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο.

Για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια, ένα εκ των οποίων αναφέρει ότι βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Ατρομήτου.

Ωστόσο, ένα τέτοιο εγχείρημα φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία δε δύναται να καλύψει το υψηλό συμβόλαιο του «Κούτρου».

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έγινε ολόκληρο σήριαλ διαπραγματεύσεων για την παραμονή του Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος αμείβεται με μόλις 190.000 ευρώ το χρόνο. 

Συνεπώς, από τη στιγμή που ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι ακόμα πιο ακριβός, με το συμβόλαιό του να ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ ετησίως, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά.

Ο 27χρονος άσος «ψάχνεται», εξετάζοντας τα πάντα, ωστόσο ο επαναπατρισμός δεν είναι προτεραιότητά του. Άλλωστε, μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάποια καλή πρόταση από ελληνική ομάδα και η επιστροφή του στη χώρα μας δε θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο, με βάση τα τωρινά δεδομένα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags