19/06/18 - 11:09

Πήρε θέση ο Ανδρέας Δημάτος - Τι είπε για τη σημερινή κλήρωση της ΑΕΚ!

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ έγραψε τις σκέψεις του.

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Ανδρέας Δημάτος - Τι είπε για τη σημερινή κλήρωση της ΑΕΚ!
1.875views 0shares

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ:

«Αυτό που έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι η σημερινή κλήρωση του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού του Champions League στο μονοπάτι των πρωταθλητών μπορεί να μην έχει τη συμμετοχή της ΑΕΚ, που μπαίνει στον τρίτο προκριματικό, αλλά σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει και τη δική της κλήρωση στις 23 Ιουλίου!

Άλλωστε η ΑΕΚ εκεί θα κληρωθεί πιθανότατα με ζευγάρι του δεύτερου προκριματικού (ο μοναδικός... μονός υποψήφιος αντίπαλος θα είναι η Σάλτσμπουργκ που μπαίνει μαζί της στον τρίτο) από αυτά που θα σχηματιστούν με τη σημερινή κλήρωση.

Στην ουσία η ΑΕΚ θα δει σήμερα το ταμπλό των υπολοίπων πέντε ομάδων που μπορεί να συναντήσει στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου με τις υπόλοιπες πέντε να πρέπει να προκριθούν και από τον πρώτο και από τον δεύτερο προκριματικό.

Με αλλά λόγια από το ταμπλό της κλήρωσης σε Α’ και Β’ προκριματικό που θα έχουν οι Λουντογκορετς, Σέλτικ, ΑΠΟΕΛ, Λέγκια και Αστάνα θα προέλθει ο δικός της αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό!

Για να γίνει κατανοητό τα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού που θα έχουν μέσα αυτές τις ομάδες θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση της 23ης Ιουλίου και στο δρόμο της ΑΕΚ αν υπάρξουν εκπλήξεις μπορεί μα βρεθούν οι ομάδες που τυχόν τις αποκλείσουν και προκριθούν αφού όταν θα γίνει η κλήρωση του τρίτου προκριματικού με τη συμμετοχή της ΑΕΚ δεν θα έχουν καν ξεκινήσει οι διπλές αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού στις 24-25 Ιουλίου και 31/7 - 1 Αυγούστου...

Όλα αυτά αφορούν κάποια από τα (πολλά) νέα δεδομένα της διοργάνωσης στον νέο τριετή της κύκλο και κυρίως τις πολλές αλλαγές στην προκριματική διαδικασία...»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ