Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τον Σαλάχ στην κορυφή! Σήμερα το Ρωσία-Αίγυπτος - Όλο το ρεπορτάζ!
| 2018-06-19 11:39:00

Με τον Σαλάχ στην κορυφή! Σήμερα το Ρωσία-Αίγυπτος - Όλο το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Με τον Σαλάχ στην κορυφή! Σήμερα το Ρωσία-Αίγυπτος - Όλο το ρεπορτάζ!

Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Την ευκαιρία να γίνει η -χρονικά- πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, έχει η Ρωσία, που υποδέχεται ( 21:00) στην Αγία Πετρούπολη την Αίγυπτο, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ.

Μετά την εμφατική νίκη με 5-0 επί της Σαουδικής Αραβίας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και οι παίκτες του, γνωρίζουν πως εάν νικήσουν τους «Φαράω», ουσιαστικά θα βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ενισχυμένοι από τους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους τους, που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο, οι Ρώσοι θα παραταχθούν εκ νέου με 4-2-3-1, αλλά χωρίς τον Αλαν Τζαγκόεφ που τραυματίσθηκε στην πρεμιέρα. Στην κορυφή θα παίξει ο Σμολόφ και πίσω του, οι Τσερίσεφ, Γκολόβιν και Σαμέντοφ, ενώ οι Καμπίνσκι και Ζόμπνιν θα επιχειρήσουν να εκλέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Βέβαια η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, καθώς η Αίγυπτος δεν είναι ...Σαουδική Αραβία.
 
 Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην 11αδα και ανεβασμένη ψυχολογία για την πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα (σ.σ. παρά την ήττα με 1-0 από την Ουρουγουάη, θα παραταχθεί η Αίγυπτος, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο άσος της Λίβερπουλ αναμένεται να πάρει την φανέλα με το Νο 10 και να ηγηθεί της προσπάθειας για την πρώτη νίκη στο Μουντιάλ. Ενα αποτέλεσμα που θα «βάλει φωτιά» στον όμιλο.

Ο Σαλάχ αναμένεται να πάρει την θέση του Αμρ Ουάρντα που ήταν πολύ καλός στην πρεμιέρα, αλλά παίζει στην ίδια θέση και μοιραία «θυσιάζεται», αν και ο Κούπερ συνηθίζει να κάνει «αλχημείες». Μόσεν και Σαϊντ θα κινούνται πέριξ του Σαλάχ, ώστε να δημιουργήσουν αυτα τα λίγα μέτρα που χρειάζεται για να δράσει ο κορυφαίος των «Φαραώ», που αναμένεται να μην δυσκολευθεί ιδιαίτερα απέναντι στην αργή άμυνα των Ρώσων.

Διαιτητής: Ενρίκε Κάσερες (Παραγουάη)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΡΩΣΙΑ (Στανισλάβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Γκασίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοφ, Γκολόβιν, Τσερίσεφ, Σμολόφ.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σεναουί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Χαμέντ, Ελνενί, Σαφί, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, Σαϊντ, Μοσέν, Σαλάχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags