Facebook Pixel Sportdog.gr | Κακός χαμός με Σιώπη - Τι δουλειά έχουν οι μάνατζερ και ο Ουζουνίδης; - Αυτό θέλει η ΑΕΚ
| 2018-06-19 18:52:00

Κακός χαμός με Σιώπη - Τι δουλειά έχουν οι μάνατζερ και ο Ουζουνίδης; - Αυτό θέλει η ΑΕΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Κακός χαμός με Σιώπη - Τι δουλειά έχουν οι μάνατζερ και ο Ουζουνίδης; - Αυτό θέλει η ΑΕΚ

Φοβερό παρασκήνιο με τον 24χρονο μέσο. «Κόλαση και με τον στόπερ.

Μέγα θέμα έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό με τον Μανώλη Σιώπη, η παραμονή του οποίου στο Λιμάνι παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες από του Ρέντη, οι Πειραιώτες εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον Έλληνα άσο και τον μάνατζέρ του Μπρούνο Τσιρίλιο, καθώς θεωρούν ότι χρησιμοποίησαν την χαμηλή πρόταση της Λεχ Πόζναν για να φύγει ο παίκτης από το Λιμάνι, αλλά όχι από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη φημολογία, πως πίσω από την πρόταση της Λεχ Πόζναν βρίσκεται η ΑΕΚ (με την ίδια πάντως να το διαψεύδει), καθώς ο Σιώπης αρέσει πολύ -όπως λέγεται- στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αλλωστε από όταν ήταν στον Παναθηναϊκό ο Εβρίτης τεχνικός ήθελε τον παίκτη, ενώ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει άριστες σχέσεις με τον μάνατζερ του κιτρινόμαυρου κόουτς. Ισως λοιπόν, αυτό να έπαιξε το ρόλο του στην όλη ιστορία και στο πώς εκτυλίχθηκε.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αφήσουν εκτός ομάδας τον Σιώπη. Πάντως, όπως σας έχει γράψει το Sportdog.gr από τις 20 Μαρτίου, σχετική με το θέμα που δημιουργήθηκε ίσως είναι (και) η άρνηση του Σιώπη να παραμείνει στο Λιμάνι ως «ρεζέρβα», καθώς επιθυμία του είναι να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα υπολογίζεται για βασικός.

Γι’ αυτό άλλωστε πέρυσι προτίμησε να πάει στον Πανιώνιο, από το να μείνει στον Ολυμπιακό και να παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα, ενώ εφέτος το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να γυρίσει για να καθιερωθεί!

Μάχη για Λόπες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του στόπερ στον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο Sportdog.gr, οι Πειραιώτες θα ήθελαν να κλείσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις 25 Ιουνίου.

Με τον Μολέντο να παραμένει πάντα στο προσκήνιο, πρώτο όνομα στην επικαιρότητα είναι αυτό του Λισάντρο Λόπες. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, καθώς ο Αργεντινός δεν… τρελαίνεται με την προοπτική της Ελλάδας.

Μπορεί οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ολυμπιακό να βρίσκονται σε καλό σημείο, ωστόσο ο έμπειρος στόπερ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει σε ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags