Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έτσι αγωνίζεται η Βασιλεία - Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση»
| 2018-06-19 21:47:00

«Έτσι αγωνίζεται η Βασιλεία - Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση»

Sportdog Team
«Έτσι αγωνίζεται η Βασιλεία - Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση»

Τα... πάντα όλα για την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Δικεφάλου.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο γνωστός μάνατζερ Τάσος Σαλονίδης. Γνώστης του Ελβετικού πρωταθλήματος, βοήθησε στην πρώτη «ανάγνωση» του αντιπάλου του ΠΑΟΚ, της Βασιλείας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία: «Προτιμούσα τον Άξιαξ. Η Βασιλεία τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει αποδείξει ποια είναι. Είναι έμπειρη ομάδα, όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Για την κατάσταση της Βασιλείας: «Έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Η Βασιλεία έχει αποδυναμωθεί κάπως τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να προωθήσει νεαρά παιδιά, αγοράζοντας λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η αδυναμία της είναι η άμυνα, ψάχνει έναν στόπερ και έναν επιθετικό, χωρίς να τους έχει βρει ακόμα».

Για το μπάτζετ την ομάδας: «Μπορούν να πληρώσουν για κάποια μεγάλη μεταγραφή, αλλά όχι όπως άλλες χρονιές, θα δώσουν λιγότερα χρήματα. Έχουν ποιοτικό ρόστερ με ποιοτικούς παίχτες και πιθανότατα να μην κάνουν μεταγραφές».

Για την φιλοσοφία της ομάδας: «Παίζουνε επιθετικά, φέτος αγωνίστηκαν με σύστημα 3-5-2. Η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι το κέντρο άμυνας, εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ»

Για τον κόσμο της ομάδας και την ρεβάνς στην Ελβετία: «Πάντα μαζεύει κόσμο, με καλή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και πάει γήπεδο, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Για το αν είναι κακό που η ρεβάνς του ΠΑΟΚ είναι εκτός έδρας: «Πιστεύω πως όχι, γιατί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι δυνατός. Η Βασιλεία στην Θεσσαλονίκη θα γνωρίσει κάτι καινούριο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μπορεί να χτυπήσει εκεί ο ΠΑΟΚ».

Για το αν παίζει ρόλο η εμπειρία: «Παίζει ρόλο, ο ΠΑΟΚ είναι νέος ακόμα στην Ευρώπη. Γίνεται κάθε χρόνο πιο δυνατός, αλλά η εμπειρία θα παίξει τον ρόλο της. Γίνεται καλή δουλεία στον ΠΑΟΚ, οι παίχτες θα δείξουν πάθος. Άλλωστε ξέρουμε και τον ποιοτικό Πρίγιοβιτς που έχει το απαραίτητο πάθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags