Facebook Pixel "Τους κατάπιε ο Βαγγέλης"!
| 2010-12-20 16:35:00

"Τους κατάπιε ο Βαγγέλης"!

"Τους κατάπιε ο Βαγγέλης"!

Στον Ολυμπιακό δεν πανηγυρίζουν μόνο για το +5 από τον Παναθηναϊκό και τον τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα", αλλά και για έναν ...θρίαμβο του Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι του πολυμετοχικού.

"Τους κατάπιε ο Βαγγέλης", λένε στελέχη των ερυθρόλευκων, σημειώνοντας πως Πατέρας και Βγενόπουλος δεν πηδάνε από το πράσινο καράβι μόνο για τους λόγους που αναφέρουν στις δηλώσεις τους, αλλά και επειδή δεν καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα με τον ιδιοκτήτη των ερυθρολεύκων.

"Είδαν πόσα λεφτά έβαλε στην ομάδα το καλοκαίρι και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν. Δεν συγκρίνεται η αγάπη του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό με τη δική τους για τον Παναθηναϊκό", λένε.

Εκείνο που έχουμε να προσθέσουμε, ως sportdog, είναι πως πιθανότατα οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού βλέπουν και πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Μαρινάκη ούτε στο παρασκήνιο.

Η περίπτωση Σπάθα, όπως αυτή αναδείχτηκε στο ματς Λάρισας - Ολυμπιακού, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πέρυσι ήταν κοινό μυστικό πως ο διαιτητής από τον Πειραιά άναβε ...πράσινο στο τριφύλλι.

Χθες, άναψε κόκκινο στην αντίπαλο του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags