Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες φωτιά από Ελβετία: «Θα τον περάσει η Βασιλεία, είναι πιο πάνω από ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-06-20 14:53:00

Ατάκες φωτιά από Ελβετία: «Θα τον περάσει η Βασιλεία, είναι πιο πάνω από ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Ελβετία: «Θα τον περάσει η Βασιλεία, είναι πιο πάνω από ΠΑΟΚ»

Ελβετός δημοσιογράφος μιλά για την κλήρωση του Δικεφάλου.

Aπόλυτα έτοιμη θα είναι η Βασιλεία για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Όλιβερ Μπουτ στο Metropolis 95.5.

Ο Ελβετός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η Βασιλεία είναι ένα μείγμα νέων παικτών και παικτών με εμπειρία και το πλεονέκτημα της είναι ότι θα έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα που προκάλεσε η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στη Βασιλεία: «Είναι ανάμεικτα γιατί γνωρίζουν ότι είναι καλύτερος από την Στουρμ Γκρατς. Ο αγώνας στην έδρα του ΠΑΟΚ θα είναι συναισθηματικός λόγω της παρουσίας του κόσμου, ο οποίος μπαίνει στο παιχνίδι. Αυτό στην Βασιλεία πρέπει να το συνηθίσουν και να το ξεπεράσουν».

Για το τι πιστεύουν στη Βασιλεία: «Εάν ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία στην UEFA και τις συμμετοχές των ομάδων θα δούμε ότι η Βασιλεία βρίσκεται πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ και αυτή είναι και η πηγή της πεποίθησης ότι θα περάσουν. Θα είναι ένα ισχυρό τεστ».

Για τη Βασιλεία: «Είναι η ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά. Έχει το πλεονέκτημα ότι πριν από το παιχνίδι θα έχει παίξει ήδη το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα μείγμα νέων παικτών και παικτών με εμπειρία διεθνών αγώνων. Θεωρούν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags