Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… καθάρισε από νωρίς ο Κριστιάνο και έστειλε σπίτι του το Μαρόκο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-20 16:56:00

Το… καθάρισε από νωρίς ο Κριστιάνο και έστειλε σπίτι του το Μαρόκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το… καθάρισε από νωρίς ο Κριστιάνο και έστειλε σπίτι του το Μαρόκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πορτογαλία νίκησε 1-0 με γκολ στο 4ο λεπτό.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει άλλο ένα γκολ, το τέταρτο στη διοργάνωση και μάλιστα μόλις στο τέταρτο λεπτό, η Πορτογαλία επικράτησε 1-0 του Μαρόκο που αποκλείστηκε, ενώ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ανέβηκε στην κρουφή του Ομίλου

Η Πορτογαλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με το καλησπέρα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ, σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα στο Μουντιάλ. Μόλις στο 4' ο Μουτίνιο σέντραρε από δεξιά και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το Μαρόκο πήγε να απαντήσει οχτώ λεπτά αργότερα με τον Ντακόστα, αλλά ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρούι Πατρίτσιο με κεφαλιά. Στο 30' οι Αφρικανοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και στο 39' οι Πορτογάλοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Γκουέδες δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μονίρ, σε τετ α τετ, μετά την κάθετη πάσα του Ρονάλντο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Πορτογαλία έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ σούταρε ανενόχλητος στο 51'. Το εύθραστο 1-0 όμως έδινε δικαίωμα στο Μαρόκο να ελπίζει και να πιέζει. Στο 55' ο Πατρίτσιο είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε το ξαφνικό σουτ του Μπελχαντά, δύο λεπτά αργότερα όμως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο 61' ο Μπενάτια βρέθηκε σε καλή θέση βολής αλλά σημάδεψε άουτ.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το Μαρόκο ανέβασε την πίεσή του, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με σημαντικότερη όλων το σουτ του Μπενάτια στο 93’ εντός περιοχής που έφυγε άουτ, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι η Πορτογαλία έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και είναι προσωρινά στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και περιμένει το ματς της Ισπανίας με το Ιράν, ενώ το φιλότιμο Μαρόκο αποκλείστηκε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags