20/06/18 - 17:29

Αποκαλύψεις Κούγια: «Έτσι θα είναι το νέο πρωτάθλημα - Πόσες ομάδες θα έχει, πόσοι πέφτουν»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε για τη νέα Σούπερ Λιγκ.

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κούγια: «Έτσι θα είναι το νέο πρωτάθλημα - Πόσες ομάδες θα έχει, πόσοι πέφτουν»
2.653views 0shares

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στη «Match» της Αχαΐας και φάνηκε σίγουρος ότι το νέο πρωτάθλημα της Super League θα διεξαχθεί με 16 ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Αφήστε, μην το ψάχνετε, πάμε για πρωτάθλημα με 16 ομάδες και όχι με 20 σε δυο ομίλους που ήθελε ο Υφυπουργός. Το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα γίνει με 16 ομάδες και απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την πλήρη μορφή της διεξαγωγής του.

Και μια τέτοια είναι το πόσες και με ποιο τρόπο συνολικά ομάδες θα υποβιβαστούν, γιατί και εδώ υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις από τις ΠΑΕ, που θέλουν να μείνουν στην κατηγορία και να μη πάνε πιο κάτω, που η όλη εικόνα είναι θλιβερή. Παίζει και το σενάριο να πέσουν απευθείας οι δυο τελευταίες και οι αμέσως δυο πιο ψηλά, να δώσουν αγώνες πλέι-άουτ με τον 1ο και 2ο της Φούτμπολ Λιγκ, δηλαδή από την τελευταία να μην ανέβει καμία ομάδα απευθείας του χρόνου».

Για το αν το δεχτεί αυτό η Football League: «Ελάτε τώρα, αστειεύεστε φυσικά. Για ποια Φούτμπολ Λιγκ μιλάμε; Αυτή που είναι η αγαπημένη όλων των στοιχηματικών κατηγοριών; Σιγά μη τη ρωτήσουμε κιόλας για το τι θα κάνουμε. Εδώ από αυτό το πρωτάθλημα και το πόσο διεφθαρμένο είναι, σας θυμίζω ότι η Παναχαϊκή από το 2011 στερήθηκε την πανάξια αγωνιστική της άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και τότε μάλιστα που οι εποχές ήταν χρυσές, με 5 εκατομμύρια ευρώ εξασφαλισμένα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά από τότε που εγώ μόνος μου μίλαγα για εγκληματική διοργάνωση χωρίς καμία στήριξη, όλοι αυτοί σήμερα είναι κατηγορούμενοι».

Για τις 6 τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ: «Θα βρεθεί λύση και γι’ αυτές ας μην ανησυχεί κανένας, αυτό δεν θα εμποδίσει για να πάμε σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ