Facebook Pixel Διάλεξε Πούκι αντί Κόντε ο ΠΑΟΚ - Ποιον "διώχνει" ο Ζαμπά;
| 2018-06-20 21:34:00

Φοβερή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Βγαίνουν «μαχαίρια» και όλα ανοιχτά για πολλούς στην Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Βγαίνουν «μαχαίρια» και όλα ανοιχτά για πολλούς στην Τούμπα

Μάχη μεταξύ ξένων, ποιος θα επικρατήσει για τον Δικέφαλο;

Η σημερινή είναι ημέρα μεταγραφικών εξελίξεων για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση δύο μεταγραφών για την επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος Λέο Ζαμπά βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και ο Τεέμου Πούκι, για τον οποίο αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις άμεσα.

Εάν δεν «στραβώσει» κάτι στις δύο υποθέσεις, ουσιαστικά οι θέσεις της επίθεσης στο ρόστερ του Δικεφάλου θα κλείσουν. O Πούκι με τον Πρίγιοβιτς θα συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ζαμπά είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ, όμως μπορεί να αγωνιστεί και αυτός ως σέντερ φορ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, φαντάζει πολύ δύσκολο να γίνει άλλη προσθήκη για την επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος εμφανιζόταν να είναι κλεισμένος από τους Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Πούκι ήταν εξ’ αρχής ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την επίθεση, γι’ αυτό άλλωστε έκαναν και τόση υπομονή προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς το deal. Παράλληλα, για την απόκτησή του επέμεινε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν «τρελαινόταν» για την περίπτωση του Κόντε, δείχνοντας εμφανή προτίμηση στον Πούκι.

Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι ο Δικέφαλος πλήρωσε 5.000.000 ευρώ για τον Ζαμπά, καθιστώντας τον πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του, δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει την επένδυση στον 19χρονο άσο για το παρόν και το μέλλον.

Ο Βραζιλιάνος έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να γίνει πρωταγωνιστής, κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί ξεκάθαρη «απειλή» για τους υπάρχοντες εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως η θέση πολλών ακραίων του Δικεφάλου είναι επισφαλής. Ο Τζάλμα Κάμπος έχει πρόταση από την Τουρκία και ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός στην πώλησή του, ο Πέδρο Ενρίκε επιστρέφει από δανεισμό, αλλά η θέση του στο ρόστερ δεν εξασφαλισμένη, ενώ ο Αμρ Ουάρντα είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, αφού έχει αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό.

Για ποιον, λοιπόν, χτυπάει η καμπάνα μετά την απόκτηση του Ζαμπά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags