Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σουάρες «δάγκωσε» και έστειλε την Ουρουγουάη στους 16! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-20 19:52:00

Ο Σουάρες «δάγκωσε» και έστειλε την Ουρουγουάη στους 16! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Σουάρες «δάγκωσε» και έστειλε την Ουρουγουάη στους 16! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη με 1-0 επί της Σαουδικής Αραβίας και πρόκριση για τους Ουρουγουανούς!

Παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ένα γκολ του Λουίς Σουάρες ήταν αρκετό για την Ουρουγουάη προκειμένου να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Σαουδαράβων.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ουρουγουάη έφτασε τους 6 πόντους, ισοβαθμώντας με τη Ρωσία που προκρίθηκε επίσης, και θα παλέψει με τους διοργανωτές για την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης. Εκτός συνέχειας έμειναν οριστικά η Άιγυπτος και η Σαουδική Αραβία, που έχουν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Πάντως, η Ουρουγουάη εμφανίστηκε μπλοκαρισμένη και είχε δύσκολο έργο απέναντι στους καλά οργανωμένους Σαουδάραβες, που έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα, όταν διασύρθηκαν με 5-0 από τη Ρωσία. 

Για να πετύχουν οι Ουρουγουανοί το νικητήριο γκολ χρειάστηκε η... συνδρομή του αντίπαλου γκολκίπερ, ο οποίος έκανε κάκιστη έξοδο σε εκτέλεσε κόρνερ στο 23' και έδωσε την ευκαιρία στον Σουάρες να σκοράρε σε κενό τέρμα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα σκόραρε στο εκατοστό του παιχνίδι με την εθνική Ουρουγουάης, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της χώρας του που πετυχαίνει γκολ σε τρία Μουντιάλ.

Η Ουρουγουάη έπαιξε πολύ προσεκτικά και δεν έφτιαξε ιδιαίτερες ευκαιρίες μετά το γκολ, ενώ η Σαουδική Αραβία προσπάθησε να πιέσει, όμως ήταν εμφανής η έλλειψη ποιότητας που την χαρακτηρίζει στην τελική ενέργεια. Προβλημάτισε, πάντως, τους αντιπάλους της και θα έχει την ευκαιρία να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση στο τελευταίο ματς με την Αίγυπτο.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Μπεντανκούρ, Βεσίνο (59' Τορέιρα), Γκ. Ροντρίγκες (59' Λασάλτ), Κ. Σάντσες (82' Νάντες), Σουάρες, Καβάνι
Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλοβάις, Οσάμα, Αλί, Αλμπουραΐκ, Σαλμάν, Χατάν (75' Κανό), Γιασέρ, Οταΐφ, Ταϊσέερ (44' Χουσαΐν), Σαλέμ, Φαχάντ (78' Αλ-Σαλάουι)

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags