Facebook Pixel Sportdog.gr | Η... τελευταία δήλωση του Βράνιες για την ΑΕΚ - Τι είπε για Μελισσανίδη και διοίκηση
| 2018-06-20 21:05:00

Η... τελευταία δήλωση του Βράνιες για την ΑΕΚ - Τι είπε για Μελισσανίδη και διοίκηση

Sportdog Team
Η... τελευταία δήλωση του Βράνιες για την ΑΕΚ - Τι είπε για Μελισσανίδη και διοίκηση

Τελείωσε το... σίριαλ με τη μεταγραφή του Βόσνιου άσου.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι επίσημα παίκτης της Άντερλεχτ, αφού ανακοινώθηκε από τη βελγική ομάδα, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Ο Βόσνιος «χώρισε» με την ΑΕΚ σε καλό κλίμα, όπως φανερώνει η ανακοίνωση, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον διεθνή άσο για την προσφορά του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!
 

Παράλληλα, ο ίδιος ο Βράνιες μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ και ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση της ομάδας, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το γεγονός ότι σεβάστηκαν την επαγγελματική του επιθυμία και δεν αποτέλεσαν εμπόδια στη μεταγραφή.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags