Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αντεγωνίζεται μεγαθήρια για τον Γιασίν Μεριά!
| 2018-06-20 22:00:00

Τα σπάει με τρελά λεφτά για μουντιαλική «παικτάρα» που παλάβωσε τον Λίνεκερ ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα σπάει με τρελά λεφτά για μουντιαλική «παικτάρα» που παλάβωσε τον Λίνεκερ ο Ολυμπιακός!

Τα βάζουν με μεγαθήρια στο λιμάνι, τα δεδομένα με λεπτομέρειες.

Παρά το γεγονός ότι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, το θέμα εξακολουθεί να τραβάει, αφού έχουν παρουσιαστεί πολλές δυσκολίες στις περιπτώσεις στόπερ που κυνηγούν οι Ερυθρόλευκοι.

Ένα καινούργιο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Πειραιωτών είναι αυτό του Γιασίν Μεριά, ο οποίος αγωνίζεται στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Τυνησίας και μάλιστα κέρδισε πολλά εγκώμια για την εμφάνισή του κόντρα στην Αγγλία. Μάλιστα ο 24χρονος άσος «τρέλανε» μέχρι και τον Γκάρι Λίνεκερ, που τον αποθέωσε για ένα φοβερό τάκλιν που έκανε στον Χάρι Κέιν, το οποίο χαρακτήρισε «world class».

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του στην υπόθεση του Μεριά. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, αφού ο Τυνήσιος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, όπως η Πόρτο, η Μπράγκα και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Παράλληλα, τα 3.000.000 ευρώ που ζητά η ομάδα του, η Σφαξιέν της Τυνησίας, καθιστούν την περίπτωση του διεθνούς παίκτη αρκετά ακριβή για τους Πειραιώτες.

Γενικότερα, όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην αναζήτηση κεντρικών αμυντικών από το «πάνω ράφι», γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει κάποιον μέχρι στιγμής.

Η περίπτωση του Λισάντρο Λόπες «στράβωσε», παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος παρουσιαζόταν να είναι κοντά στους Ερυθρολεύκους. Αντίστοιχα, απίθανο θεωρείται να προχωρήσει η περίπτωση του Μεξικανού Ντιέγκο Ρέγες, ο οποίος είναι πολύ ακριβός και παράλληλα θέλει να αγωνιστεί σε ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Με τα τωρινά δεδομένα πιο προσιτός στόχος εμφανίζεται να είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, το θέμα του οποίου όμως παραμένει περίπλοκο και δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει με τον Βραζιλιάνο στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στις αντιρρήσεις της Ιντερνασιονάλ, που ζητά περισσότερα χρήματα, αλλά και στην… περιβόητη ρήτρα που φέρεται να έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του Μολέντο σε έτερη ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags