Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν έχεις τύχη, διάβαινε – Με το ζόρι η Ισπανία, κρίμα για το τρομερό Ιράν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-20 22:55:00

Αν έχεις τύχη, διάβαινε – Με το ζόρι η Ισπανία, κρίμα για το τρομερό Ιράν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αν έχεις τύχη, διάβαινε – Με το ζόρι η Ισπανία, κρίμα για το τρομερό Ιράν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη (1-0) με τυχερό γκολ του Κόστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ανσαριφάρντ!

Η Ισπανία «φλέρταρε» έντονα με την γκέλα κόντρα στο μαχητικό Ιράν, που της… έβγαλε το λάδι και έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι κυριάρχησαν και είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, οι Ισπανοί δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στους πολύ καλά οργανωμένους Ιρανούς.

Μάλιστα, παραλίγο να δεχθούν ένα μεγάλο σοκ στο 53’, με τον Ανσαριφάρντ να στέκεται άτυχος και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

 


Μόλις ένα λεπτό αργότερα, στο 54’, η Ισπανία στάθηκε πολύ τυχερή, αφού ο Κόστα έκανε το 1-0… κατά λάθος! Ο επιθετικός της Ατλέτικο προσπάθησε να γυρίσει το σώμα του μέσα στην περιοχή, ο Ραμίν προσπάθησε να απομακρύνει και η μπάλα κόντραρε στον Κόστα και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα!

Πάντως, οι Ισπανοί τα… χρειάστηκαν και στη συνέχεια, αφού στο 82’ ο Ταρεμί έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ με κοντινή κεφαλιά από καταπληκτική ενέργεια και σέντρα του Αμιρί.

Με την οριακή αυτή νίκη η Ισπανία έφτασε τους 4 βαθμούς στον 2ο όμιλο, ούσα ισόβαθμη με την Πορτογαλία και θα πρέπει να.. αυτοκτονήσει για να αποκλειστεί. Αντιθέτως, το Ιράν έμεινε στον έναν πόντο και θέλει οπωσδήποτε νίκη επί της πορτογαλίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να την πετάξει εκτός και να προκριθεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags