Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε για το πρωτάθλημα ο Ζαμπά – Τρελάθηκε ήδη με τους ΠΑΟΚτσήδες - «Καυτός» γύρισε ο Ενρίκε
| 2018-06-21 00:15:00

Ήρθε για το πρωτάθλημα ο Ζαμπά – Τρελάθηκε ήδη με τους ΠΑΟΚτσήδες - «Καυτός» γύρισε ο Ενρίκε

Sportdog Team
Ήρθε για το πρωτάθλημα ο Ζαμπά – Τρελάθηκε ήδη με τους ΠΑΟΚτσήδες - «Καυτός» γύρισε ο Ενρίκε

Διπλή άφιξη για τον Δικέφαλο το βράδυ της Τετάρτης.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 23:00 ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, κάτι που φάνηκε και στις πρώτες του δηλώσεις, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι ήρθε για το πρωτάθλημα, αλλά και έκπληκτος από τα μηνύματα που έλαβε ήδη από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Γνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ότι πάντα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, όπως έκανε και την περσινή χρονιά.

Ο μεγάλος στόχος ωστόσο είναι η Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή έχω δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν κάτι που είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα.

Η ιστορία του συλλόγου με παρακίνησε να έρθω. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Για μένα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου κοιτώντας το μέλλον γιατί ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει την συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Γύρισε... καυτός ο Ενρίκε!

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ της Τετάρτης και ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια πτήση με τον Λέο Ζαμπά. Ο 28χρονος εξτρέμ από τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει και να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Νιώθω πολύ...καυτός που γύρισα, αλλά θα πρέπει να το δούμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλω να μείνω στην ομάδα», σχολίασε αρχικά.

Για το αν έχει εικόνα από τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν δανεικός: «Δεν έχει σημασία πόσο μακριά είσαι, μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα πλέον από το ίντερνετ. Είδα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τώρα θέλω να μείνω εδώ. Είμαι χαρούμενος που γύρισα στη Θεσσαλονίκη».

Ερωτηθείς για τον Λέο Ζαμπά: «Ταξιδεύαμε μαζί πριν, τον είδα στο αεροπλάνο και τον ήξερα από πριν. Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags