21/06/18 - 10:05

Αίτημα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην ΠΑΕ για τις οφειλές

Δείτε πού φτάνει το ποσό.

Sportdog Team
Αίτημα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην ΠΑΕ για τις οφειλές
765views 0shares

Το πρώτο αίτημα στην "πράσινη" ΠΑΕ μετά την ανάληψη των ηνίων από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατέθεσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την Τετάρτη (20/6). Αυτό αφορούσε στην οφειλή ύψους 611.000 ευρώ, το οποίο η διοίκηση Κωνσταντίνου είχε συμφωνήσει με τον υπηρεσιακό πρόεδρο, Νίκο Πλυτά να αποπληρωθεί σε βάθος πενταετίας. 

Χθες ωστόσο ο γενικός γραμματέας της "μάνας του λόχου" του Τριφυλλιού, Παναγιώτης Μπόμης είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ζήτησε να καταβληθεί ένα σημαντικό μέρος του χρέους, κίνηση που θα εκλαμβανόταν από τη διοίκηση Γιαννακόπουλου ιδιαίτερα θετικά και θα βοηθούσε στο να δημιουργηθεί ένα κλίμα συνεννόησης. 

Εκείνο που απάντησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" είναι ότι θα θέσει το θέμα στη διοίκηση της ΠΑΕ και στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση. Ο Ερασιτέχνης εξάλλου δεν δέχεται την αρχική συμφωνία που είχε γίνει για την αποπληρωμή μέσα σε πέντε χρόνια και γι' αυτό ζήτησε να υπάρξει μία ένα νέο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ