Facebook Pixel Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ - Πήγε περίπατο η επιθυμία του Λουτσέσκου
| 2018-06-21 11:18:00

Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ - Πήγε περίπατο η επιθυμία του Λουτσέσκου - Κάτι «βρωμάει» με τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ - Πήγε περίπατο η επιθυμία του Λουτσέσκου - Κάτι «βρωμάει» με τον...

Μία «απρόσμενη» μεταγραφή στην Τούμπα κι ένα... περίεργο deal.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και απέκτησε για την ενίσχυση των εξτρέμ τον νεαρό Βραζιλιάνο, Λέο Ζαμπά. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνoται στην απόκτηση του σέντερ φορ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η περίπτωση του Τεέμου Πούκι βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
 
Πάντως, η απόκτηση του Λέο Ζαμπά αποτελεί προσωπική κίνηση του Γιώργου Σαββίδη, από την άποψη ότι ήθελε μια δυναμική κίνηση για την αριστερή πτέρυγα, είτε για την επίθεση, είτε για την άμυνα, κόντρα στην επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι καλυμμένος με το υπάρχον υλικό, ζητώντας, μάλιστα, την παραμονή του Τζάλμα Κάμπος (λέγεται πως οδεύει για την Αλάνιασπορ).
 
Τελικά, «πέρασε» του «μικρού» αφεντικού του ΠΑΟΚ και αποκτήθηκε παίκτης στη συγκεκριμένη πτέρυγα, αν και δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή… Τσάμπιονς Λιγκ, όπως λεγόταν πως ήθελε να φέρει ο γιος του μεγαλομετόχου. Πάντως, οι συστάσεις για τον νεαρό Βραζιλιάνο είναι πολύ καλές και μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί στο γήπεδο ο Γιώργος Σαββίδης γι' αυτή την επιλογή του.
 
Κάτι «βρωμάει» με Κόντε
 
Στο μεταξύ, ο έτερος μεγάλος στόχος για την επίθεση φαίνεται πως χάνεται οριστικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Κόντε οδεύει όντως για την Αλ Νασρ, η οποία προσφέρει σχεδόν τα διπλά χρήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα από την προβλεπόμενη ρήτρα (900.000 ευρώ) και στον Ισπανό φορ τριετές συμβόλαιο με υπερδιπλάσιες αποδοχές ακόμη και απ’ αυτά που συζητούσε με τον Δικέφαλο του Βορρά.
 
Πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση κάπου «βρωμάει», καθώς υπάρχει ένα «περίεργος» όρος στο συμβόλαιο του Πέδρο Κόντε που προβλέπει διαφορετική ρήτρα για εξωτερικό από εσωτερικό. Και το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, αφορά το ΑΠΟΕΛ, που έφτασε μια ανάσα από τον παίκτη και… πάλευε να φτάσει το ποσό της (γνωστής) ρήτρας για να τον αποκτήσει.
 
Ένα ακόμη «σκοτεινό» μέρος της συγκεκριμένης υπόθεσης αφορά και το γεγονός ότι ο Ισπανός φορ δε γνώριζε τίποτα για τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του μέχρι που πήρε δημοσιότητα το θέμα.

Ο παίκτης στην ουσία ενημερώθηκε για τη «χρυσή» πρόταση, όταν τα Μέσα έκαναν γνωστό το deal της Αλ Νασρ με τον ΠΑΣ, κάτι που επίσης μοιάζει αρκετά… περίεργο. Μένει να δούμε, λοιπόν, πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και με ποιους όρους θα ολοκληρωθεί τελικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags