Facebook Pixel «Μυστική» άφιξη στον Παναθηναϊκό - Απίστευτο deal με Δώνη
| 2018-06-21 12:10:00

«Μυστική» άφιξη στον ΠΑΟ αλλάζει τα πάντα - Υπογραφές σε απίστευτο deal - «Ντου» από Τούρκους;

του Νίκου Στεργίου
«Μυστική» άφιξη στον ΠΑΟ αλλάζει τα πάντα - Υπογραφές σε απίστευτο deal - «Ντου»  από Τούρκους;

Τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιος έρχεται; Αυτή είναι η... τρελή συμφωνία!

Αύριο θα επισημοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο θα μπουν ρήτρες αποζημίωσης που θα «δένουν» και τις πλευρές σε περίπτωση «διαζυγίου» από τον δεύτερο χρόνο και μετά.
 
Αν, δηλαδή, υπάρξει λύση συμβολαίου τον πρώτο χρόνο, δεν προβλέπεται αποζημίωση, κάτι που έρχεται και επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρει εδώ και καιρό το sportdog.gr, ότι η πρώτη σεζόν θα είναι καθαρά «δοκιμαστική» για τον Έλληνα τεχνικό.
 
Σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης, μετά τον πρώτο χρόνο, θελήσει να «σπάσει» το συμβόλαιό του για κάποιο λόγο, θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό στην «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ αν και εφόσον συμβεί το αντίστροφο, τότε ο 48χρονος κόουτς (και το τιμ του) δε θα λάβουν όλο το ποσό των προβλεπόμενων αποδοχών τους για τη διετία (1,7 εκατ. ευρώ), αλλά περίπου 700.000 ευρώ.
 
Εξελίξεις με Παϊρόζ;
 
Βέβαια, όλα αυτά φαίνονται αρκετά μακρινά κι αυτό που προέχει σε αυτή τη φάση είναι να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας στο σύλλογο.

Εξάλλου, ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ αναμένεται ινγκόγκιντο αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, προκειμένου να τρέξει τις επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ταϊλανδός επενδυτής έχει προγραμματίσει μια σειρά από ραντεβού για χάρη του Παναθηναϊκού και μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν.
 
Η αλήθεια για Κουρμπέλη
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά τα νέα σενάρια για τη Φενέρμπαχτσέ και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr επιβεβαιώνουν αυτό που τονίζουμε από την πρώτη στιγμή, ότι, δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
 
Ο Έλληνας άσος απλά έχει προταθεί στην τουρκική ομάδα, η οποία, μάλιστα, έχει απορρίψει την περίπτωσή του, ή στην καλύτερη βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα με τους χαφ που εξετάζει.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Φενέρ τσέκαραν τον αρχηγό του Τριφυλλιού και έκριναν πως δεν τους καλύπτει, ενώ τα όσα έχουν γραφτεί για πρόταση 4 εκατ. ευρώ ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, οι Τούρκοι δεν έχουν καθόλου ρευστό στα ταμεία τους και προσπαθούν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο Σόουζα και τον Γάλλο, Ματιέ Βαλμπουενά, για να μπορέσουν να κινηθούν στην αγορά.
 
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση παίζονται επικοινωνιακά παιχνίδια και πολύ δύσκολα μπορεί η Φενέρμπαχτσέ να ενδιαφερθεί πραγματικά για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά όταν πρόκειται για μεταγραφές, όπου τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags