Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη επίθεση Κρέσπο σε όσους κράζουν τον Μέσι!
| 2018-06-21 13:50:00

Απίστευτη επίθεση Κρέσπο σε όσους κράζουν τον Μέσι!

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση Κρέσπο σε όσους κράζουν τον Μέσι!

Υποστήριξε τον Λέο ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Ερνάν Κρέσπο με αφορμή την σκληρή κριτική που δέχεται ο Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τους προπονητές και την ομοσπονδία της "αλμπισελέστε".

«Πολλοί παίκτες μένουν ως σπουδαίοι στις αναμνήσεις μας χωρίς να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Κρέσπο στο BBC Sport..

«Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης, μου αρέσει να τον παρακολουθώ τόσο πολύ και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ο οποίος αξίζει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν το κερδίσει θα δείξει ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι ένας σπουδαίος παίκτης και αν δεν φτάσει στην κορυφή με την Αργεντινή. Πολλοί σπουδαίοι παίκτες δεν πήραν Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ο Μισέλ Πλατινί ή ο Γιόχαν Κρόιφ»..

«Δεν τον βοηθούμε τόσο πολύ και με αυτό εννοώ τους προπονητές, τους προέρδρους, την ομοσπονδία. Είναι λυπηρό γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στον κόσμο και δεν τον βοηθούμε, θέλει να βοηθήσει τόσο πολύ, αλλά ίσως αισθάνεται αυτή την πίεση. Είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο σας αρέσει να βλέπετε τον Μέσι», κατέληξε ο Κρέσπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags