Facebook Pixel Τρομερές φήμες για τον Ζάμπα του ΠΑΟΚ - «Έφαγε» μουντιαλικό παικταρά;
| 2018-06-21 14:05:00

Τρομερές φήμες για τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ - «Έφαγε» μουντιαλικό παικταρά; - «Θέμα» με Πρίγιοβιτς

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερές φήμες για τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ - «Έφαγε» μουντιαλικό παικταρά; - «Θέμα» με Πρίγιοβιτς

Απορίες-φωτιά για τον 20χρονο. Τι συμβαίνει με τον Σέρβο στράικερ;

Πολλά λέγονται και γράφονται σχετικά με τη μεταγραφή - έκπληξη του ΠΑΟΚ, τον 20χρονο Βραζιλιάνο, Λέο Ζάμπα. Όσοι γνωρίζουν τον παίκτη μιλούν για ένα σπάνιο ταλέντο, που, όμως, δεν έχει δείξει ακόμα πράγματα σε υψηλό επίπεδο. Κι υπό αυτή την έννοια δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν με τα χρήματα που λέγεται ότι πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
 
Όπως λέγεται, συνολικά το συγκεκριμένο deal θα κοστίσει στον Δικέφαλο του Βορρά 5 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται ρεκόρ για τον σύλλογο. Βέβαια, κάποιοι θεωρούν ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν για έναν μουντιαλικό γνωστό παίκτη που παίζει βασικός στην ομάδα του και όχι σε έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό άσο. Κάτι που, από την άλλη, δείχνει πόσο πιστεύουν στον ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
 
Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» υποστηρίζουν πως ο Λέο Ζάμπα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, κάτι που επίσης σημαίνει πολλά. Απλά να θυμίσουμε πως αυτόν τον «τίτλο» κατέχει από τον Ιανουάριο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος «καθαρίζει» τον χρόνο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται ο Μαουρίτσιο.
 
Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που ακούγονται διάφορες «κακίες» για τη συγκεκριμένη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, η οποία φέρει τη «σφραγίδα» του Γιώργου Σαββίδη, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο θέμα, υπάρχουν κάποιες φήμες που αναφέρουν ότι η απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου δε φέρει την έγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 
Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει σε αρκετά ρεπορτάζ, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ήθελε να γίνει μεταγραφή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ είχε ζητήσει την παραμονή του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος, πλέον, είναι φευγάτος. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Σαββίδης το πήρε πάνω του και έφερε έναν παίκτη για τη θέση αρκετά ελπιδοφόρο, με όλο το μέλλον μπροστά του, που στον ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει τις απαραίτητες παραστάσεις. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags