Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε παίκτη από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ!
| 2018-06-21 14:24:00

Ανακοίνωσε παίκτη από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε παίκτη από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ!

Πολύ σημαντική μεταγραφή για τους νεοφώτιστους.

Την απόκτηση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ.  Ο 22χρονος πολυθεσίτης μέσος και αμυντικός, θα βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο.

Για την απόκτηση του παίκτη, επέμενε πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει τις καλύτερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της άμυνας, αλλά και στην μεσαία γραμμή». 

Παράλληλα, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν και την απόκτηση για έναν χρόνο του Παύλου Κυριακίδη, αναφέροντας τα εξής στην ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ μας, μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση. Ο Παύλος Κυριακίδης, απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας μας και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ. Η συμφωνία του ΟΦΗ με Κυριακίδη, είναι για ένα χρόνο.

Ο Παύλος Κυριακίδης είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή. Ο Παύλος Κυριακίδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1991 στην Κοζάνη. Εχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Πανηλειακό, Ζακυνθο, Ηρακλή και Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags