Facebook Pixel Μάχη με Άντερλεχτ για Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός
| 2018-06-21 21:41:00

Χαμός: Πάει για τρελό «μπαμ» στα άκρα ο Ολυμπιακός - Τον «βουτάει» από μεγάλο ευρωπαϊκό club

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός: Πάει για τρελό «μπαμ» στα άκρα ο Ολυμπιακός - Τον «βουτάει» από μεγάλο ευρωπαϊκό club

Σενάριο ακόμα και εξελίξεις εντός του Σαββατοκύριακου!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όμως στοχεύει να ολοκληρώσει ακόμα μια δυνατή κίνηση για τις θέσεις των εξτρέμ.

Η υπόθεση του Μπάρι ΜακΚέι δεν προχώρησε, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν στραφεί στον Λάζαρ Μάρκοβιτς, φιλοδοξώντας να πετύχουν μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, στο κόλπο για τον Σέρβο έχει μπει δυνατά η Άντερλεχτ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Για την ακρίβεια, πηγές από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο ίδιος ο Μάρκοβιτς είχε απορρίψει την Άντερλεχτ τον περασμένο μήνα και μέχρι στιγμής δεν βλέπουν να έχει «ζεσταθεί» εκ νέου το θέμα του Σέρβου άσου.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του άσου της Λίβερπουλ, εξακολουθώντας να κυνηγά τις πιθανότητές του.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο το σενάριο να υπάρξουν εξελίξεις με το ζήτημα του Μάρκοβιτς ακόμα και μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο ίσως κρίνει πολλά για την κατάληξη της υπόθεσης.

Πάντως, η απόκτηση εξτρέμ δεν αποτελεί -χρονικά- προτεραιότητα (επείγουν άλλες μεταγραφές, όπως αυτές στο κέντρο της άμυνας) για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει την πολυτέλεια να κάνει υπομονή για τον διεθνή άσο, εάν πάρει την απόφαση ότι αποτελεί τον εκλεκτό για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags