21/06/18 - 22:31

Ζει το όνειρό του ο Τζανακάκης – Τρέλα με τον Άρη στη Super League

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, για τα έργα που γίνονται στο Ρύσιο και το "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά και για την καλή σχέση που έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μίλησε ο Μανώλης Τζανακάκης.

Sportdog Team
Ζει το όνειρό του ο Τζανακάκης – Τρέλα με τον Άρη στη Super League
1.083views 0shares
TAGS

Aναλυτικά όσα δήλωσε στον Αρένα:

Για τη λήξη του συμβολαίου του:

«Όταν τελείωσε αυτό δεν το κρύβω ότι το είχα άγχος το σκεφτόμουν… ο λόγος που ήρθα στον Άρη είναι για να είμαι στη Super League, αυτό ήταν το όνειρο μου να παίξω με τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα πραγματοποιήσω το όνειρο μου».

Για το πως ολοκληρώθηκε το deal:

«Ήμουν στην Κρήτη, έκανα μπάνιο όταν τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου και μου είπε να ανέβω να το τελειώσουμε, μετά από μία μέρα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο, κάτσαμε δύο ώρες και μιλήσαμε και συμφωνήσαμε αμέσως. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση , ήθελα κι εγώ και αυτός, υπήρχαν μικρές διαφορές και καταλήξαμε σε συμφωνία».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή (που είχε πει ότι θέλει να ανανεώσει ο Τζανακάκης):

«Μου το μετέφεραν, δεν κατάφερα να μιλήσω κάποια στιγμή μαζί του αλλά θα γίνει. Θα κατέβω τώρα για να πάρω τα πράγματα μου, θα έρθω μία εβδομάδα πριν να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν ξεκινήσουμε».

Για τον Πάκο Ερέρα και το Θόδωρο Καρυπίδη που θέλουν να χτίσουν ομάδα με στοιχεία της περσινής, για τους καινούριους και για το ότι ο Άρης ανεβαίνει επίπεδο:

«Εννοείται ότι είμαι έτοιμος, όλοι ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για προετοιμασία και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια καλή μίξη, καλή χημεία για να έχουμε καλό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα έργα που γίνονται στο γήπεδο:

«Είναι παράξενη σαν εικόνα αλλά σκέφτομαι μετά πως θα είναι έτοιμο, να φανούμε αντάξιοι του αγωνιστικού χώρου».

Για το ότι ανανέωσε και ο Ούγκο Σόουζα:

«Τον είδα χτες, ήταν πολύ χαρούμενος, το ήθελε, έχει δεθεί πολύ παρά το ότι είναι ένα χρόνο στην ομάδα».

Για τον κόσμο:

«Τον θέλουμε δίπλα μας και θα δώσουμε την ψυχή μας για να τον κάνουμε υπερήφανο, πέρασε τέσσερα χρόνια αυτός ο κόσμος πολλά, άλλοι οπαδοί θα είχαν ξενερώσει αυτοί μας στήριξαν και φέτος πρέπει να τους κάνουμε υπερήφανους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ