Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μπάλα στο γήπεδο του Καρυπίδη – Αυτούς ζήτησε ο Ερέρα
| 2018-06-21 23:14:00

Η μπάλα στο γήπεδο του Καρυπίδη – Αυτούς ζήτησε ο Ερέρα

Sportdog Team
Η μπάλα στο γήπεδο του Καρυπίδη – Αυτούς ζήτησε ο Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε τη λίστα με τις μεταγραφές.

Τη λίστα με τους παίκτες από Ισπανά και Λατινική έδωσε ο Πάκο Ερέρα στον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Metrosport, ο Ισπανός κόουτς εντόπισε, μετά από ενδελεχή έρευνα, τους παίκτες που θεωρεί ότι εξυπηρετούν καλύτερα το πλάνο, το οποίο θα εφαρμόσει στις επίσημες υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παράλληλα, διεμήνυσε στον επικεφαλής της ΠΑΕ ότι η μπάλα περνά στο δικό του γήπεδο, εννοώντας ότι από τον διοικητικό ηγέτη εξαρτάται ποιοι θα έρθουν στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερα είναι τα πρόσωπα, που έχει επιλέξει ο ίδιος ο 64χρονος τεχνικός, θεωρώντας ότι πάνω τους θα στηριχθεί σημαντικό μέρος της δυναμικής του Αρη. Εκτός των Ισπανών, περιλαμβάνονται και λάτιν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκεται το ενδιαφέρον για νεαρό Γάλλο αμυντικό μέσο.

Επίσης, όπως έχει σημειώσει η «Μ», μια ανάσα από την απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρέους, Αλεξ Μενέντεζ, είναι οι Θεσσαλονικείς, ενώ από κοντά παρακολουθούν και την περίπτωση του Νικολάς Κολάσο.

Ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στη χώρα του δύσκολα θα συνεχίσει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, η οποία ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του, ενώ η Μπόκα (έχει τα δικαιώματά του) δεν τον περιλαμβάνει στον σχεδιασμό της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags