Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλαίει ο Θεός Ντιέγκο με αυτή την Αργεντινή - Τριάρα από Κροατία και κοντά... στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-21 22:52:00

Κλαίει ο Θεός Ντιέγκο με αυτή την Αργεντινή - Τριάρα από Κροατία και κοντά... στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Κλαίει ο Θεός Ντιέγκο με αυτή την Αργεντινή - Τριάρα από Κροατία και κοντά... στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την κρέμασε ο δικός της... Κάριους. Λίγος ο Μέσι.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν οι φίλοι της Αργεντινής και φυσικά ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα αυτά που βλέπουν να εξελίσσονται στο φετινό Μουντιάλ.

Η Κροατία «ξέρανε» την τραγική Αλμπισελέστε με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16», εκεί όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι πλέον πολύ πιθανό να μη βρεθεί, ούσα κοντά σε ένα ιστορικό κάζο!

Εκτός του Μέσι, που δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτός που δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί για πολλά βράδια μετά το αποψινό ματς είναι ο τερματοφύλακας, Γουίλι Καμπαγέρο, ο οποίος… χάρισε το 1-0 στον Ρέμπιτς στο 53’ με αδιανόητο λάθος, που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικούς αγώνες!

 

Η Αργεντινή είχε μια τεράστια διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 64’, όμως αρχικά ο Σούμπασιτς και εν συνεχεία ο Ράκιτιτς έκαναν σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μέσα και Μέσι αντίστοιχα.

Στο 80’ ο Μόντριτς «καθάρισε» για την Κροατία κάνοντας το 2-0 με καταπληκτικό δεξί σουτ εκτός περιοχής. Στο 86’ ο Ράκιτιτς είχε δοκάρι σε υπέροχη εκτέλεση φάουλ, όμως στο 91’ δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 προ κενής εστίας!

Πάντως, η εξέλιξη της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική, εάν ο Έντσο Πέρες είχε μιμηθεί τον Ράκιτιτς και δεν είχε αστοχήσει σε κενό τέρμα στο 30’, χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει την Αργεντινή μπροστά στο σκορ!

Η τύχη της Αργεντινής θα κριθεί εν πολλοίς από το αυριανό παιχνίδι μεταξύ Ισλανδίας και Νιγηρίας. Σε κάθε περίπτωση η Αλμπισελέστε θα μείνει μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ εάν η Ισλανδία νικήσει, θα χρειάζεται πλέον έναν μόνο βαθμό επί της αδιάφορης Κροατίας για να πετάξει εκτός τους Αργεντινούς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags