Facebook Pixel Διπλό «μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ - Στα «κάγκελα» ο Ουζουνίδης
| 2018-06-22 10:30:00

Διπλό «μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ - Στα «κάγκελα» ο Ουζουνίδης - «Ύποπτο» ρεπορτάζ για...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλό «μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ - Στα «κάγκελα» ο Ουζουνίδης - «Ύποπτο» ρεπορτάζ για...

Απίθανα σενάρια στην Ένωση. Τι γίνεται με τον Μαρίνο; Τι «βρωμάει»;

Άμεση προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η εξεύρεση κεντρικού αμυντικού. Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν στην αγορά για έναν στόπερ που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Όγκνιεν Βράνιες, προκειμένου να «κουμπώσει» με τον Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι.

Πάντως, τα ονόματα που κυκλοφορούν στον Τύπο αυτό το διάστημα δε δείχνουν να απασχολούν την Ένωση, ή τουλάχιστον δε βρίσκονται στις πρώτες επιλογές της «κιτρινόμαυρης» λίστας.

Όσον αφορά, για παράδειγμα, τον Χουάν Καλά, όντως υπάρχει στα υπόψιν της ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή. Κόντρα σε όσα γράφονται, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν αποφασίσει να κάνουν επίσημη κρούση για τον Ισπανό στόπερ, παρόλο που φαντάζει εύκολη περίπτωση, μιας και ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Μία ακόμα λύση για την άμυνα που δεν «παίζει» για την Ένωση είναι κι αυτή του  Μπγιορν Πόουλσεν. Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Δανός στόπερ είναι «αλμυρός» για τα στάνταρ των «κιτρινόμαυρων» και πολύ δύσκολα θα απασχολήσει σοβαρά.

Το πιο πιθανό, άλλωστε, είναι στην ΑΕΚ να κινούνται για περιπτώσεις που δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο και δεν αποκλείεται το όνομα του «εκλεκτού» για το κέντρο της άμυνας να «σκάσει» ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Καρτάμπια και Κάμπελ

Παράλληλα, στην Ένωση ψάχνουν και για εξτρέμ, ωστόσο τα ονόματα που κυκλοφορούν στον Τύπο επίσης δε φαίνεται πως απασχολούν σοβαρά την ομάδα. Η περίπτωση του 25χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Φεντερίκο Καρτάμπια, δεν είναι εφικτή για την ΑΕΚ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, καθώς ο παίκτης προς το παρόν δεν πωλείται από τη Λα Κορούνια, ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι και η επιλογή του Τζόελ Κάμπελ.

Μπορεί η Ένωση να πιέζει για τον Κοσταρικανό, αλλά η υπόθεσή του μπορεί να τρέξει μετά τα μέσα Ιουλίου και όχι τώρα. Αν και, όπως σας γράφαμε και χθες, σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, τότε τον πρώτο λόγο τον έχει ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Κι εδώ, πάντως, πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό στην ΑΕΚ να ασχολούνται με άλλη περίπτωση που δεν έχει διαρρεύσει στα Μέσα και το «μπαμ» να προκύψει από το πουθενά.

Το… άγχος του Ουζουνίδη

Εξάλλου, το γεγονός ότι ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής, είναι κάτι που φαίνεται να… αγχώνει κατά κάποιο τρόπο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος περιμένει με αγωνία να καλυφθούν το γρηγορότερο δυνατό τα σημαντικά κενά που έχουν διαμορφωθεί στο ρόστερ.

Κάτι «βρωμάει» με Μπάρκα;

Στο μεταξύ, όσον αφορά το σενάριο για τη «χρυσή» πρόταση που φέρεται να απέρριψε η ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, εντύπωση κάνει το γεγονός ότι υπάρχει μια απόκλιση στο ποσό που αναφέρεται στα δημοσιεύματα (η «Live Sport» γράφει για 6 εκατ. και η «Ώρα» για 5 εκατ.), αλλά και στο γεγονός ότι δεν αποκαλύπτεται ο σύλλογος που κατέθεσε την προσφορά, ενώ γίνεται αόριστα μια αναφορά για «μία ιταλική ομάδα»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags