Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη η Βραζιλία και η Γερμανία;
| 2018-06-22 11:31:00

Θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη η Βραζιλία και η Γερμανία;

Θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη η Βραζιλία και η Γερμανία;

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από το Πάμε Στοίχημα.

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 9 παιχνίδια, που θα διεξαχθούν από σήμερα έως την Κυριακή. Ξεκινάει και η τρίτη και τελευταία αγωνιστική, τη Δευτέρα, με τους 4 αγώνες, του πρώτου και του δεύτερου ομίλου.

Δύο από τα φαβορί, για την κατάκτηση του τροπαίου, η Βραζιλία και η Γερμανία δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην πρώτη αγωνιστική. Η Βραζιλία έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ελβετία και η Γερμανία έχασε με 1-0 από το Μεξικό. Θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, στα ματς της δεύτερης αγωνιστικής. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει σήμερα (15:00), στην Αγία Πετρούπολη, την Κόστα Ρίκα και η Γερμανία παίζει αύριο (21:00), στο Σότσι, με τη Σουηδία.   

Κερδίζουν το στοίχημα ακόμη κι αν γίνει η ανατροπή

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε», έχουν δύο επιπλέον λόγους για να ποντάρουν στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Το «2-0 και Έληξε» αφορά την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και η εξαργύρωση του στοιχήματος γίνεται μετά το τέλος του αγώνα. 

Το στοίχημα της ημέρας για τον Γκάμπριελ Ζεσούς

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ως σκόρερ του οποιουδήποτε γκολ, στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα. Την Τετάρτη κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, πληρώθηκαν από την προσφορά της ημέρας. Τη Δευτέρα, ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ στον αγώνα Τυνησίας-Αγγλίας και την Τρίτη, ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε στο παιχνίδι Ρωσίας-Αιγύπτου. 

Τι θα συμβεί πρώτο, το γκολ, η κίτρινη κάρτα ή θα λήξει το ημίχρονο;

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες και τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags