22/06/18 - 16:44

Άρχισαν τα... όργανα - Καταγγελία της Αιγύπτου για την διαιτησία με Ρωσία!

Διαβάστε το λόγο που έχουν παράπονα οι Αιγύπτιοι.

Sportdog Team
Άρχισαν τα... όργανα - Καταγγελία της Αιγύπτου για την διαιτησία με Ρωσία!
898views 0shares

Επίσημη καταγγελία για λάθη της διαιτησίας στο ματς με την Ρωσία αναμένεται να καταθέσουν οι Αιγύπτιοι, καθώς θεωρούν πως τα σφυρίγματα του ρέφερι έκριναν το αποτέλεσμα στο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Άμπο Ρίντα ανέφερε στο πρακτορείο Reuters πως: «Θέλουμε να ερευνηθεί η παρουσία όλης της διαιτητικής ομάδας», στην ήττα με 3-1 από τη Ρωσία, που οδήγησε την Αίγυπτο στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Οι φάσεις στις οποίες θα βασιστεί για την καταγγελία της είναι δύο. Αρχικά σε φάουλ πάνω στον Αχμέντ Φατί που δεν δόθηκε λίγο πριν το αυτογκόλ που πέτυχε στις αρχές του ημιχρόνου, αλλά και σε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 78ο λεπτό. 

«Ο διαιτητής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει VAR για να τσεκάρει και να δώσει το πέναλτι. Θα έπρεπε, επίσης, να έχουν δει το σπρώξιμο στον Φατί. Είναι δικαίωμά μας να ζητήσουμε να ερευνηθούν», σχολίασε ο Ρίντα. 

Όσο για τα παράπονα του κόσμου για τον αποκλεισμό, είπε: «Ξέρω πως ο κόσμος στην Αίγυπτο δεν είναι χαρούμενος με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά είναι το πρώτο μας τουρνουά μετά από 28 χρόνια. Μας λείπει η εμπειρία».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ