Facebook Pixel Sportdog.gr | Απουσία έκπληξη από την Εθνική - Τι συμβαίνει με άσο του Ολυμπιακού
| 2018-06-22 18:25:00

Απουσία έκπληξη από την Εθνική - Τι συμβαίνει με άσο του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Απουσία έκπληξη από την Εθνική - Τι συμβαίνει με άσο του Ολυμπιακού

Διαβάστε για ποιο λόγο κόπηκε από την αποστολή.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημέρωσε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει την Εθνική μας ομάδα στο τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου, καθώς δεν είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος!

«Λείπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Παρουσιάστηκε κανονικά, είχαμε κάνει συζητήσεις. Από την στιγμή που δεν ήταν σωματικά και πνευματικά έτοιμος, αποφασίσαμε να μείνει εκτός και η αποστολή να έχει 14 άτομα», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε για τις υπόλοιπες απουσίες της Εθνικής:

«Υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις για όσους λείπουν. Υπάρχουν άνθρωποι που υπάρχουν σε κατάσταση αποθεραπείας, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο Κώστας Σλούκας είχε ερεθισμένο χειρουργημένο γόνατο. Με όλους μιλήσαμε και συνεννοηθήκαμε. Η ομάδα έχει προκριθεί. Είπαμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους, να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που είναι στο 100%, αν και είναι και αυτοί κουρασμένοι. Θέλουμε να πάμε συγκροτημένοι, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Δεν έχουμε τις φοβίες που είχαμε στα προηγούμενα "παράθυρα", όπου υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα ή την Euroleague. Ο στόχος είναι να πάμε στο Παγκόσμιο, οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και αυτό με κάνει χαρούμενο.

Κάποιοι ήταν ευχαριστημένοι και κάποιο όχι μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού. Από τότε ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια. Έχουμε επιλέξει 32-33 παιδιά. Από τον Γιάννη που είναι σταρ στο ΝΒΑ, μέχρι κάποια νέα παιδιά από τις μικρές Εθνικές. Προσπαθούμε να περάσουν όλοι, χωρίς να πιέσουμε κανέναν και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Η συνεργασία είναι πολύ καλή, τα αποτελέσματα επίσης και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική προσπάθεια.

Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Είναι δεδομένο πως κάποια παιδιά πρέπει να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα, λόγω της αγωνιστικής τους αξίας. Υπάρχουν και κάποια παιδιά τα οποία βρίσκουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Όλοι είναι συνειδητοποιημένοι, ξέρουν πως λειτουργεί η Εθνική. Υπάρχει συνέχεια, θα διεξαχθεί και ένα πιο οργανωμένο προπονητικό καμπ όπου θα δουλέψουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Όλοι έχουν αποδεχτεί τον ρόλο τους και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα λεπτό συγκέντρωσης και δουλειάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags