Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω με Κόντε - Απίθανα παιχνίδια, άπειρα λεφτά και ο... ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει;
| 2018-06-22 23:46:00

Τα πάνω-κάτω με Κόντε - Απίθανα παιχνίδια, άπειρα λεφτά και ο... ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει;

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω με Κόντε - Απίθανα παιχνίδια, άπειρα λεφτά και ο... ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει;

 Ρουλέτα έχει γίνει η υπόθεση του Ισπανού. Πού θα κάτσει η μπίλια;

Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνεται πιο... περίεργη και "θολή" η υπόθεση του Πέδρο Κόντε για το ποια ομάδα θα κερδίσει τελικά την υπογραφή του.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει τον Ισπανό επιθετικό στο "περιμένε", αφού ο Τεέμου Πούκι είναι η προτεραιότητα των "ασπρόμαυρων", όμως ο επιθετικός του ΠΑΣ έχει προσεγγίσει και άλλους ενδιαφερόμενους.

Το ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ είναι υπαρκτό, όμως το θέμα με τους Κύπριους δείχνει να "κολλάει" στο οικονομικό, όμως ο τελευταίος "μνηστήρας" μοιάζει να είναι και ο πιο... ανοιχτοχέρης.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε γνωστό πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αραβική ομάδα για τον Κόντε, προκαλώντας "σύγχυση" στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους και ειδικά στον ΠΑΟΚ.

Το πιθανότερο είναι η "είδηση" που έβγαλε ο Χριστοβασίλης να αφορά σε μανατζερικά παιχνίδια, τουλάχιστον για τα χρήματα που δίνουν οι Άραβες, όμως η πρόταση που φέρεται να υπάρχει δεν αμφισβητείται. Αυτό που αμφισβητείται είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια, δηλαδή ότι θα φτάσει και επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΣ για τον παίκτη.

Η ιστορία του Κόντε φαίνεται πως θα "τραβήξει" πολύ, καθώς υπάρχουν πολλά "θολά" σε αυτήν και όσο περνούν οι μέρες, θα γίνονται ακόμα περισσότερα.

Ειδικά από την ώρα που ο Χριστοβασίλης διαμηνύει ότι ο Ισπανός έχει σημαντική πρόταση από σύλλογο της Αραβίας, που ως γνωστόν εκεί το χρήμα ρέει άφθονο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags