Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα το ζήσουμε κι αυτό: Τρελό χρήμα στον Ολυμπιακό από πρώην προπονητή που έφυγε με... κράξιμο
| 2018-06-22 20:37:00

Θα το ζήσουμε κι αυτό: Τρελό χρήμα στον Ολυμπιακό από πρώην προπονητή που έφυγε με... κράξιμο

Sportdog Team
Θα το ζήσουμε κι αυτό: Τρελό χρήμα στον Ολυμπιακό από πρώην προπονητή που έφυγε με... κράξιμο

Ποιος και γιατί βγάζει από... δύσκολη θέση τους ερυθρόλευκους.

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό, καθώς πλέον ο χρόνος αρχίσει και πιέζει, αφού όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο Sportdog.gr, πρόθεση των Πειραιωτών ήταν να έχουν κλείσει κάποιοι ακόμα παίκτες πριν φύγει η ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις 25 Ιουνίου.

Εκτός όμως από τις αφίξεις, στο Λιμάνι… καίγονται και για τις αποχωρήσεις, καθώς το ρόστερ ακόμα είναι γεμάτο με παίκτες που δεν υπολογίζονται και οι οποίοι έχουν μεγάλα συμβόλαια. Στην σχετική κατηγορία ανήκει και ο Σεμπά, για τον οποίο ωστόσο υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες.

Για τον Βραζιλιάνο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κίνα και συγκεκριμένα από την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, την Τσονγκίνγκ Νταγκντάι Λιφάν, η οποία φαίνεται έτοιμη να δαπανήσει μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή!

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες, ωστόσο οι φήμες έχουν φουντώσει για τον Σεμπά και μάλιστα πολλοί εκτιμούν πως δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρχουν εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο Σεμπά δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, ενώ υπήρχε εντολή από την διοίκηση στο φινάλε της περσινής χρονιάς, τόσο για αυτό όσο και για τον Οφόε, να προπονούνται μόνοι τους, μέχρι να φέρουν πρόταση και να φύγουν!

Εφόσον λοιπόν ο Μπέντο κάνει τέτοιο… δώρο και σκάσει τρία εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει εδώ και δύο καλοκαίρια, θα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα γεμίσουν τα ταμεία τους με χρήματα που δεν περίμεναν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags