Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφάρες» Βαρούχα για Κομίνη και ατάκα-βόμβα για Έλληνα διαιτητή: «Θα είναι σκάνδαλο, αν...»
| 2018-06-22 21:07:00

«Καρφάρες» Βαρούχα για Κομίνη και ατάκα-βόμβα για Έλληνα διαιτητή: «Θα είναι σκάνδαλο, αν...»

Sportdog Team
«Καρφάρες» Βαρούχα για Κομίνη και ατάκα-βόμβα για Έλληνα διαιτητή: «Θα είναι σκάνδαλο, αν...»

Πώς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην διαιτησία.

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας με αφορμή την παραμονή Κομίνη στους πίνακες διαιτησίας.

Αρχικά σχολίασε: «Καταρχάς να πούμε τα θετικά να πούμε και το αρνητικό. Η αποπομπή ορισμένων ήταν αναμενόμενη και σωστή. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Υπήρξαν ορισμένοι που είχαν δώσει δικαιώματα και αποχώρησαν. Και αυτοί πράγματι θα πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους».

Για τον Κομίνη: «Όταν φτάνουμε στο συγκεκριμένο όνομα θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τα εξής. Ήταν διαιτητής στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Φυσικά φταίει και ο βοηθός που έδωσε ένα οφσάιντ πέντε μέτρα. Αλλά και ο διαιτητής δεν είναι άμοιρος ευθηνών γιατί εφόσον είναι σε καλή θέση θα πρέπει να έχει άποψη. Πράγμα το οποίο δεν έκανε. Ήταν ο διαιτητής που διέκοψε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο Κομίνης ήταν τέταρτος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ. Ήταν και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διεκόπη. Άρα είναι συμμέτοχος σε τρεις διακοπές και διαιτητής σε ένα τελικό κυπέλλου που είχαμε διαμαρτυρίες. Εάν έχεις να πεις για όλους τους άλλους για αυτόν τι να πεις. Αφού κάνεις εκκαθάριση σε όλους αυτούς που έδωσαν δικαιώματα κατά καιρού. Δεν μπορείς να αφήνεις αυτόν από έξω. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτό που λέω είναι τόσο λάθος. Περιμένετε και σε λίγο στην Ελλάδα θα παίζουν μόνο οι ξένοι διαιτητές. Εγώ το λέω ξεκάθαρα. Αυτοί που έχουν καλή σταυροδρόμια αρχικά στην Ευρώπη έχουν και μετά. Αυτοί όλοι βρίσκουν θέσεις κατά καιρούς. Θα πρέπει να καταστρώσουν ένα σχέδιο αναμόρφωσης των διαιτητών και να πάνε σε όλη την Ελλάδα. Αυτό θα πρέπει να γίνει».

Για τον Περέιρα: «Ο κύριος Περέιρα είπε ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι ανίκανοι όταν ήρθε στην Ελλάδα . Και ότι δεν μπορεί να δεχτεί ξένους. Και ότι εάν έρθουν θα παραιτηθεί. Ήρθαν και ακόμα εδώ είναι. Άρα ήταν ικανοί και τους έκανε ανικάνους».

Για τους διαιτητές που ορίστηκαν: «Θα πρέπει αυτοί που μπήκαν να τους πούμε καλή επιτυχία και όσο κάνουν σωστά την δουλεία τους δεν θα πρέπει να φοβούνται τίποτα».

Για τους διεθνείς διαιτητές: «Έφυγαν πολλοί και θα πρέπει να μπουν άλλοι. Ο Αρετόπουλος δεν θα είναι. Άμα είναι θα υπάρχει σκάνδαλο. Θα πρέπει να γίνει μια νέα συνεδρίαση για να οριστούν νέοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags