Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ασβεστά: Η χαρτοπετσέτα του Αγραφιώτη και η… γκαρσονιέρα του Λίντμπεργκ!
| 2018-06-23 08:16:00

Αποκάλυψη Ασβεστά: Η χαρτοπετσέτα του Αγραφιώτη και η… γκαρσονιέρα του Λίντμπεργκ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ασβεστά: Η χαρτοπετσέτα του Αγραφιώτη και η… γκαρσονιέρα του Λίντμπεργκ!

Αντιρρήσεις, «λευκές» ψήφους, αντιδράσεις και πολλές ατάκες!

Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, προκάλεσε αντιδράσεις και έγινε αφορμή να ακουστούν διάφορες ατάκες που υποδήλωναν δυσαρέσκεια ή και ειρωνική διάθεση, ήταν αυτό του νέου Κανονισμού Διαιτησίας, όπως γράφει ο Άρης Ασβεστά στο sdna.gr. Που ετοίμασε μόνος του ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και παρουσίασε την Παρασκευή (22/6) στους συμβούλους της ομοσπονδίας για να υπογράψουν χωρίς να έχουν προηγουμένως γνώση για τις αλλαγές που περιελάμβανε.

Αφού έγινε ενημέρωση και για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου αναρωτήθηκε: «Οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης υφίστανται;», ενώ ο εκπρόσωπος της Super League, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό, Τάκης Αγραφιώτης, υπέβαλε το ρητορικό ερώτημα: «Αν πούμε και οι 17 όχι στην επικύρωση του Κανονισμού, τι θα γίνει;», όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Εκείνος που καταψήφισε το νέο Κανονισμό Διαιτησίας ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, καθώς δεν είχε γνώση (όπως και κανένας τους) και επειδή είχε την άποψη ότι ο ενώ ο Κανονισμός λέει ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ έχει αρμοδιότητες και την ευθύνη επί της ΚΕΔ, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία, αφού αρμόδια είναι η FIFA!

«Λευκό» ψήφισε ο Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος, μάλιστα, για να το δείξει, σήκωσε και κούνησε προς το μέρος του Βαγγέλη Γραμμένου μία λευκή χαρτοπετσέτα!

Ο Παναγιώτης Δημητρίου επανήλθε: «Έπρεπε να μας έχετε δώσει νωρίτερα τον κανονισμό. Οι πίνακες δεν μας ενδιαφέρουν. Είναι δουλειά της ΚΕΔ».

Τελικά, διαβάστηκαν τα σημεία των κανονισμών που τροποποιήθηκαν, όπως ζήτησε η πλειοψηφία των συμβούλων.

Όσον αφορά τον νέο πίνακα διαιτητών, «λευκό» ψήφησαν οι εκπρόσωποι της Super League Τάκης Αγραφιώτης και Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς και το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Λεωνίδας Θωμαϊδης.

Αναφορικά, τέλος, με το νέο μέλος της ΚΕΔ, τον Σουηδό Λιφ Λίντμπεργκ, ειπώθηκε πως η αποζημίωσή του θα βαραίνει τη FIFA, όμως επειδή μένει στην Αθήνα τα έξοδα διαμονής θα βαραίνουν την ΕΠΟ!

Όταν το άκουσαν το τελευταίο οι σύμβουλοι, χάριν αστεϊσμού, ζήτησαν να του νοικιάσουν μία… γκαρσονιέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags