Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν συμφωνούν για το ΟΑΚΑ!
| 2018-06-23 08:30:00

«Συμφωνία» Δημήτρη-Αλαφούζου; Πού τα βρίσκουν για ΠΑΟ - Σοβαρή απαίτηση Δώνη!

Sportdog Team
«Συμφωνία» Δημήτρη-Αλαφούζου; Πού τα βρίσκουν για ΠΑΟ - Σοβαρή απαίτηση Δώνη!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού!

Την προοπτική του ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό εξετάζει ο Αλαφούζος, από τη στιγμή που φαίνεται ότι ίσως προκύψει πρόβλημα με τον Ερασιτλεχνη για τη Λεωφόρο, γεγονός που αντιμετωπίζεται πολύ θετικά και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όπως αναφέρει στη στήλη του στη "Live Sport" ο Βασίλης Βέργης, ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη  τονίζει ότι θα ήταν "ευχής έργον" αν μετακόμιζε η ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ, καθώς με αυτό τον τρόπο "θα δημιουργούνταν ή Παναθηναϊκή Πολιτεία" που ο ίδιος έχει ονειρευτεί και προσπαθεί να υλοποιήσει μέσω του "Athens Alive". 

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, άλλωστε, αναμένεται να μεταφερθούν και οι έδρες τμημάτων του Ερασιτέχνη, όπως το βόλεϊ ανδρών-γυναικών και το μπάσκετ γυναικών. 

Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ, θα αυξηθούν τα έσοδα του Ερασιτέχνη τόσο από τα εισιτήρια κ.α.

Κάθετος ο Δώνης!

Σε ένα ζήτημα επιμένει ο Γιώργος Δώνης και το θεωρεί πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία της ομάδας: Να μην υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές!

Συγκεκριμένα ζήτησε να εξοφληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς έχουν ακόμη λαμβάνειν τη δόση Μαΐου, ώστε να μη σκέφτονται τίποτα άλλο στην έναρξη της προετοιμασίας.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος υποσχέθηκε πως το θέμα θα τακτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags