Facebook Pixel Ευρωθρύλος και με δέκα... (ΦΩΤΟ)
| 2011-08-21 21:30:00

Ευρωθρύλος και με δέκα... (ΦΩΤΟ)

Ευρωθρύλος και με δέκα... (ΦΩΤΟ)

Διθυραμβικούς τίτλους έχουν τα “ερυθρόλευκα” sites μετά την ισοπαλία (2-2) του Ολυμπιακού με την Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά ιντερνετικά Media:

Katimagiko.gr

Interactive Θρύλος

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ίντερ στη Γενεύη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε από το 28' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μέλμπεργκ. Τα γκολ των «ερυθρολεύκων» πέτυχαν οι Φέισα (47'), Μοντέστο (68').

Redplanet.gr

Θρύλος,έτοιμος για όλα!

Ο Ολυμπιακός κοίταξε κατάματα τη μεγάλη Ίντερ στη Γενεύη, παρότι έπαιζε από το 28' με παίκτη λιγότερο (αποβολή Μέλμπεργκ). Πέτυχε δύο έξοχα γκολ με τους Φέισα (47', κεφαλιά) και Μοδέστο (68', δεξί πλασέ), αλλά δεν άντεξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και ο Πατσίνι με δύο

Rednews.gr

Ανέβασε πολύ τον πήχη!

Τι κι αν ο Μέλμπεργκ πήγε νωρίς στα αποδυτήρια; Ο Βαλβέρδε αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας τους. Το τεστ ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο, έγινε... γολγοθάς με την αποβολή του Σουηδού αμυντικού, αλλά οι πρωταθλητές όχι απλά κοίταξαν την Ίντερ στα μάτια, αλλά ήταν καλύτεροι απο τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης.

Gavros.gr

Θρύλος και με δέκα!

Ο Ολυμπιακός με παίκτη λιγότερο για μία ώρα ισοφαρίστηκε (2-2) στο τέλος από την Ίντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags